επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

380

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Φθινοπωρινό επιτέλους και με δυνατές βροχές, που ελπίζω ότι δεν θα μας κάνουν να τρέχουμε…

ΝΕΑ εντάλματα σύλληψης στην υπόθεση “παιδοβιαστές επί Κολονώ”.

ΤΟ ΚΑΚΟ με την υπόθεση είναι η πολιτική χροιά. Άλλοι προσπαθούν να την αποποιηθούν και άλλοι με σφοδρότητα να την αποδώσουν.

ΟΠΩΣ είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, ακόμα και αν ο πρωταγωνιστής δεν είναι πολιτικό στέλεχος αλλά στελεχάκι…

ΑΛΛΑ κάποια στιγμή πρέπει να τα διαχωρίσουμε και να πούμε ότι την προσοχή μας αξίζουν όχι αυτοί που σηκώνουν το σταυρό στην περιφορά της Μεγάλης Παρασκευής, αλλά αυτοί που ανεβαίνουν τον προσωπικό τους Γολγοθά.

ΤΡΕΙΣ χαράματα Ομόνοια και ελπίζω να αποδειχτεί ότι οι δύο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που συνελήφθησαν για το βιασμό 19χρονης μέσα στο οικείο Τμήμα, είναι απλώς θύματα πλεκτάνης.

ΜΑ ΑΝ η καταγγελία είναι αληθινή… «μαύρο φίδι που τους έφαγε». Και αυτούς και το Σώμα και τον Θεοδωρικάκο.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ πάλι θα λέμε: υπάρχει καλύτερη αστυνομία και τη θέλουμε! Αλλά όχι σαν αυτή παραδίπλα στον Κολωνό, που ενημέρωνε τον παιδοβιαστή για την πορεία της έρευνας μετά τη σε βάρος του καταγγελία!

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεί ο Ερντογάν όταν λέει ότι με τον Πούτιν θα φτιάξουν «ένα κέντρο φυσικού αερίου στη Θράκη»;

ΓΙΑΤΙ δεν το κάνουν καλύτερα στους Θρακομακεδόνες, που είναι πιο κεντρικά πιο αστικά, πιο κοσμοπολίτικα;

ΜΕΓΑΛΗ ημέρα η χθεσινή για την ηλεκτρική διασύνδεση Ισραήλ- Κύπρου- Ελλάδας, μέσω Κρήτης, με τον EuroAsia Interconnector.

ΔΕΝ βλέπω τη στιγμή που η Τουρκία θα περιπλέξει τα καλώδια…

ΤΩΡΑ ηρέμησα! Ο Σάλλας και η Lyktos θα συμμετέχουν, έστω και στο δεύτερο γύρο, στην ΑΜΚ της Παγκρήτιας Τράπεζας που με την επικείμενη συγχώνευσή της με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, αποκτά άλλη δυναμική.

ΑΝΟΙΚΤΟ παράθυρο για παρέμβαση της κυβέρνησης στο diesel κίνησης άφησε χθες από το βήμα της βουλής ο κ. Μητσοτάκης. Η τιμή του έχει κάνει προσπέραση στην αμόλυβδη και ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να πατήσει ποδόφρενο.

ΑΥΡΙΟ, Κυριακή, είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Άρτου, αλλά αυτοί μας έχουν φλομώσει στα θεάματα κακής ποιότητας…

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει