Προκλητικοί οι βιαστές που ισχυρίζονται… συναίνεση της 12χρονης

292

Ισχυρισμούς περί συναίνεσης, υπόνοιες για τη μητέρα, αλλά και επίρριψη ευθυνών στην ίδια την ανήλικη περιλαμβάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολογίες των δύο προφυλακισθέντων για την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας κατά της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο Ηλίας Μίχος υποστήριξε ενώπιον της 33ης ανακρίτριας ότι το κορίτσι είχε.. συναινέσει στην επαφή και φέρεται να ανέφερε «ό,τι γινόταν ήταν με τη συναίνεση του κοριτσιού».

Προέβαλε, ακόμη τον ισχυρισμό ότι η μητέρα της γνώριζε τι συνέβαινε με τη 12χρονη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είπε «πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει “Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά”».

Ο 53χρονος, που είναι αντιμέτωπος με πολύ βαρύ κατηγορητήριο, αναφορικά με τα χρηματικά ποσά που έδωσε στη μητέρα της ανήλικης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει 300 ευρώ, επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Προκλητικός, όμως, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ήταν και ο 42χρονος στην απολογία του, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει τις ευθύνες πάνω στην ίδια την 12χρονη.

Ο Ιωάννης Σοφιανίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην ανακρίτρια «η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει