Μαθητική πεζοπορία στο Κάστρο του Προφήτη Ηλία

371

Την 4η μαθητική πεζοπορία της θεματικής ενότητας “Πεζοπορώντας με Τέχνη” διοργανώνει το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου στο Κάστρο του Προφήτη  Ηλία, ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου.

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από το κέντρο του χωριού Προφήτης Ηλίας και θα συνεχιστεί στο Κάστρο. “Θα κινηθούμε περιμετρικά του Κάστρου στα τείχη και θα ανεβούμε στο ψηλότερο σημείο όπου θα απολαύσουμε τη μοναδική θέα του Ψηλορείτη, των Λασιθιώτικων Ορέων και των Αστερουσίων” επισημαίνεται.

Κατά την διάρκεια της πορείας οι μαθητές/τριες μπορούν να μαζεύουν στοιχεία νεκρής φύσης για να τα χρησιμοποιήσουν σε δημιουργίες ‘land art’ που θα κάνουν πάνω στο κάστρο. Σε περίπτωση που το επιθυμούν, μπορούν να φέρουν μαζί τους υλικά για να ζωγραφίσουν.

Η πεζοπορία θα τελειώσει επιστρέφοντας από την ίδια διαδρομή στο κέντρο του Προφήτη Ηλία.

Μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν μαθητές/τριες δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων. Οι ενήλικες (εκπαιδευτικοί και γονείς που συνοδεύουν) πρέπει να γίνουν μέλη του Ομίλου καταβάλλοντας το ποσό των 5 ευρώ που αντιστοιχεί στην ετήσια συνδρομή μέλους. Μέλη του Ομίλου που συνοδεύουν μαθητές/τριες συμμετέχουν δωρεάν.

Επικεφαλής: ΔΣ

Ώρες πορείας: 3

Αναχώρηση στις 9:00 από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης.

Οι ακυρώσεις θα πρέπει να γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ.

Πληροφορίες εγγραφές καθημερινές 8-10 το βράδυ, Αβέρωφ 25, τηλ. 2810 344588 και ηλεκτρονικά:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScv8DovdBrBv7UnIg2kXcnnryTZkqdfxKtYI4ADQbYupDGooA/viewform

Μπορεί επίσης να σας αρέσει