επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

283

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Ο μήνας έχει 13 αλλά ούτε Τρίτη ούτε και Παρασκευή.

ΣΥΝΕΠΩΣ οι βασκανίες μπορούν να περιμένουν…

ΕΚΕΙΝΟΣ που δεν μπορεί να περιμένει είναι ο φθινοπωρινός καιρός που στην Κρήτη αναμένεται το Σάββατο με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και πολύ βροχή.

ΔΕΝ μπορώ να κατανοήσω τη φλυαρία για τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Τι μας νοιάζει αν είναι πέντε λεπτά πάνω ή πέντε λεπτά κάτω;

ΔΙΟΤΙ όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει και αν καεί;»!

ΟΠΩΣ έγραφε χθες η «Π» ο Κικίλιας λογαριάζει χωρίς τους… ξενοδόχους. Κάνει καμπάνια για την προσέλκυση χειμερινών τουριστών, αλλά οι ξενοδόχοι, τουλάχιστον οι τοπικοί, υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία συνεννόηση…

ΑΛΛΑ αυτό ουδόλως απασχολεί τον υπουργό Τουρισμού. Του φτάνει που ο βρετανικός Guardian αναφέρεται κολακευτικά στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνει.

ΜΑ ΤΙ είναι αυτός ο εθισμός του κόσμου; Βαν της Αστυνομία σταματούν απότομα στο πεζόδρομο της Δικαιοσύνης, χθες το μεσημέρι. Πρώτοι εξέρχονται πάνοπλοι αστυνομικοί με κουκούλες και ακολούθως κατεβαίνουν περίπου μια ντουζίνα συλληφθέντες (για ναρκωτικά). Νεαρή γυναίκα κοιτάζει απορημένη και ρωτάει το διπλανό της: «παιδοβιαστές είναι όλοι αυτοί;»!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα στην Ευελπίδων ο τερατώδης επιχειρηματίας του Κολωνού, επέλεγε τη σιωπή στην (μη) απολογία του.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ πάντως για την υπόθεση της 12χρονης είναι καταιγιστικές. Ο 53χρονος είχε, λέει, εσωτερική πληροφόρηση από την ΕΛ.ΑΣ για την πορεία της έρευνας μετά τη σε βάρος του καταγγελία!

ΑΥΤΑ, ούτε στο χρηματιστήριο την εποχή του Μιλένιουμ!

ΚΑΤΙ τέτοια ακούει ο υπουργός και διατάζει συνεντεύξεις στο Ηράκλειο για να προβληθεί το έργο της ΕΛ.ΑΣ των μη διακρίσεων και των συνεχών συλλήψεων.

ΟΡΘΩΣ η ΕΣΗΕΑ διέταξε την αποχώρηση των τηλεοπτικών συνεργείων από το σπίτι της 12χρονης. Μπορούν κάλλιστα να πάνε στο… σπίτι του θεού, στο σπίτι του ηθοποιού, στο σπίτι του υπουργού ή όπου αλλού σύχναζε ο 53χρονος… ευυπόληπτος άνδρας.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει