ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ: Και προμηθευτής του Δημοσίου ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης

-Γιαγιά θύματος: «Με 10.000 ευρώ η γυναίκα του επιχειρηματία ήθελε να εξαγοράσει τη σιωπή μας»

319

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον κατηγορούμενο για βιασμό της 12χρονης και μαστροπεία, με τις σοβαρές συνδέσεις με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και την Εκκλησία.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας megafono.gr, ο 53χρονος φέρεται να είχε και προνομιακή μεταχείριση ως προμηθευτής του Δημοσίου και, μάλιστα, να έχει εισπράξει σημαντικό ποσό (15.938,95 ) από το υπουργείο Υγείας αμέσως μετά τις εκλογές 2012 για προμήθεια ειδών καθαρισμού από το κατάστημά του. Ανάλογου ύψους ποσά είχε εισπράξει από το ίδιο υπουργείο και το 2011.

Οι προμήθειες, όμως, με σημαντικά ποσά δεν σταματούν εδώ, καθώς, όπως καταγράφει η ιστοσελίδα υπάρχουν και άλλες αποφάσεις που σχετίζονται με το υπουργείο  Οικονομίας, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας πάντα την περίοδο από το 2010 έως 2014.

Αποφάσεις για την προμήθεια αγαθών από το κατάστημά του υπάρχουν και από την επιτροπή εποπτείας και ελέγχου για την περίοδο 2015 – 2018 με τα ποσά να είναι εξαιρετικά χαμηλότερα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο 53χρονος κατηγορούμενος φέρεται να τα έχει κάνει όλα αυτά χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης του καταστήματός του.

Η προέγκριση της άδειας του καταστήματος βγήκε το 2014 και, φυσικά, η προέγκριση δεν συνιστά άδεια λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Στο μεταξύ μία ακόμη βαριά κακουργηματική κατηγορία προστίθεται σε εκείνες τον 53χρονο κατηγορούμενο, μετά την συμπληρωματική ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο Εισαγγελέας.

Η νέα κατηγορία σε βάρος του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης, απαγγέλθηκε  από τον εισαγγελέα μετά από αίτημα του ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία. Έτσι ο 53χρονος έμπορος είναι πλέον κατηγορούμενος και για το αδίκημα της διακεκριμένης εμπορίας ανθρώπων ενώ δίωξη του ασκήθηκε και για παράνομη οπλοκατοχή.

«Μας έδιναν 10.000 για να ξεχάσουμε τους βιασμούς»

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και έκδοσης σε πορνεία της 12χρονης από τον παιδόφιλο επιχειρηματία.

Μία μέρα μετά την καταγγελία της μητέρας της ανήλικης σχετικά με την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από τη σύζυγο του 53χρονου, η γιαγιά του παιδιού μιλώντας στο Mega αποκαλύπτει ότι η γυναίκα του 53χρονου έδινε 10.000 στην κόρη της για να «ξεχαστούν» οι βιασμοί.

Η γιαγιά της 12χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά πως ««πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει “θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα”».

Όπως τόνισε η κόρη της, της απάντησε ότι δεν θέλει τα χρήματα που της πρόσφερε και έφυγε. «Πήγε η γυναίκα του (σ.σ. του 53χρονου) να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει. Το παιδί έτρεξε, δεν το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. “Τι έπαθες παιδί μου;”, “με κυνηγούσε ο…”και λέω στη νύφη μου “πάρε την αστυνομία” και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει