Η απειλή

234
Του Ηλία Παλιεράκη*

Το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο σε όλη τη χώρα με την ανέχεια και τα προβλήματα που έχουν πλακώσει τον κόσμο, μην μπορώντας να πάρει ανάσα. Από όπου και να το πιάσεις υπάρχει πρόβλημα, όλα τα είδη πρώτης ανάγκης έχουν ανέβει στα ύψη. Ενέργεια ανεξέλεγκτης τροχιάς με χρεώσεις των εταιρειών ό,τι τους καπνίσει κυριολεκτικά και ο κοσμάκης πληρώνει το μάρμαρο.

Υποφέρει και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μας έφταναν όλα αυτά έχουμε και από πάνω και την απειλή όπως και ο τίτλος των ανησυχιών μου αυτών. Την απειλή του τρελού σουλτάνου και όλης της παρέας του που ονειρεύονται γαλάζιες πατρίδες και πιλάφια ,να προσέξουν μην καίει το πιλάφι και τους κάψει τη γλώσσα.

Αυτοί έχουν ξεφύγει τελείως και απειλούν ευθέως και πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε θερμό επεισόδιο και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Η απειλή σύμφωνα με τον νόμο 4619/2019 είναι όταν κάποιος προκαλεί στον άλλο τρόμο ή ανησυχία με την χρήση βίας ή χωρίς την χρήση βίας τον παρακολουθεί, τον τρομοκρατεί.

Εδώ στην χώρα μας είχαν φτάσει στο σημείο να παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα χωρίς καμία αναστολή και μετά για να ξεκαρφωθούν να διατάζουν και καλά εξεταστικές… Στην Δημοκρατία και στο Σύνταγμα δεν υπάρχουν τέτοιες τακτικές αλλά αυτοί οι πολιτικοί φωστήρες ξέρουν και τα καταφέρνουν όλα παρακάμπτοντας με ευκολία το Ελληνικό Σύνταγμα γράφοντάς το στα πίσω πλευρά των υποδημάτων τους.

Νομοθετούν ό,τι θέλουν στο κοινοβούλιο και το περνάνε βράδυ και ας είναι και παράνομο. Η Δικαιοσύνη μια χαρά κάνει τη δουλειά της και βγάζει αποφάσεις σύμφωνα με το Σύνταγμα και εκεί που λες όλα καλά, έρχονται οι πολιτικοί και ψηφίζουν μεταξύ τους νομοθετική διόρθωση για να την παρακάμψουν, γιατί τους το υπέδειξαν τα αφεντικά τους, σιγά να μην τα στεναχωρήσουν. Μεγάλη κατάντια. Τον τελευταίο καιρό έχουν βγει δικαστικές αποφά-

σεις που απαγορεύουν σε εισπρακτικές εταιρείες και funds να κάνουν πλειστηριασμούς στα σπίτια των Ελλήνων. Να μου το θυμάστε ότι και αυτό θα το αλλάξουν. Τι δεν έχουν ψηφίσει αυτές οι διάνοιες, ξεπούλησαν τα πάντα αποποινικοποίησαν τους τραπεζίτες, που έκαναν σωρεία παραβάσεων καθήκοντος και έδωσαν θαλασσοδάνεια και μετά μας κοκορεύονται ότι όλα πάνε καλά, τώρα που τα βλέπουν τα καλά.

Τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που χρωστούν όλα τα κόμματα τα κάνουν γαργάρα και δεν μιλάνε, τα έχουν βρει οι φωστήρες οι πολιτικοί με τα ξένα αφεντικά, τους τα ξεπούλησαν όλα, σιγά να μην τους νοιάζει. Αρκεί να αφήσουν στην άκρη τα δικά τους δάνεια και χρέη.

Να μας πούνε πόσο χρωστάνε τα κόμματα στο λογαριασμό ρεύματος στα γραφεία των κομμάτων τους, που είναι πολλές χιλιάδες ευρώ και δεν τους κόβουν το ρεύμα και του άμοιρου πολίτη του το κόβουν αμέσως και του βγάζει η εφορία σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία για μερικές χιλιάδες ευρώ για φόρους που οι πιο πολλοί είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί.

Όσον αφορά τώρα τον πόλεμο στην Ρωσία και την Ουκρανία, αυτός φίλες και φίλοι μου δεν θα σταματήσει και θα κλιμακωθεί περαιτέρω, ήδη έχει δηλώσει ο πρόεδρος της Λευκορωσίας ότι θα είναι ενεργά στο πλευρό της Ρωσίας και όπως τα βλέπω δυστυχώς τα πράγματα οδεύουμε ολοταχώς για παγκόσμια κλιμάκωση του πολέμου, με πυρηνικά και τότε θα κλάψουν μανούλες.

Ένα πολύ σοβαρό θέμα που θα εστιάσω είναι δυστυχώς ή μάστιγα των παιδεραστιών και θέλει πολλή προσοχή από τους γονείς. Προσέξτε τα παιδιά. Τα μάτια  σας πάνω στα παιδιά σας, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι στην κοινωνία που ζούμε, μιλάτε στα παιδιά σας, μην έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν.

Κλείνοντας θα υπενθυμίσω ότι όσο εμείς κοιμόμαστε και δεν επιλέγουμε αξιοκρατικά και αντικειμενικά τους εκπροσώπους μας τόσο θα απειλείται η ζωή και η τύχη της χώρας μας, των παιδιών μας αλλά και των επόμενων γενεών.

 

Gmail iliaspalierakis@gmail.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει