Δωρεάν μαθήματα Φυσικής Αγωγής και Αυτοάμυνας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

149

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) συνεχίζει τις δράσεις ανάπτυξης του αθλητισμού και διασφαλίζει την δυνατότητα δωρεάν μαθημάτων Φυσικής Αγωγής και Αυτοάμυνας για όλους, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Tρισκελής».

Ο κύκλος των δωρεάν μαθημάτων που απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, ξεκινά την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 17:00 έως 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο Γουρνών.

Αναλυτικότερα, τα μαθήματα περιλαμβάνουν:

Αυτοπροστασία

Ψυχοσωματική προετοιμασία αντιμετώπισης μιας επίθεσης

που συμβαίνει ήδη

Αυτοάμυνα

Αποφυγή – αντιμετώπιση συμπλοκής

Χωροκιναίσθηση

Αισθάνομαι – νιώθω – εκτελώ την κίνησή μου στο χώρο

Φυσική Κατάσταση

Ανάπτυξη της ικανότητας της σωματικής – πνευματικής

– συναισθηματικής υγείας

Εκγύμναση

Γυμνάζομαι συστηματικά, διατηρώ καλή φυσική κατάσταση

και ευεξία.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται από τον εκπαιδευτή – προπονητή του Συλλόγου, Γιώργο Πυνηρτζή, καθηγητή Φ. Α. (Msc) με ειδίκευση στο τάεκβοντο (ITF), κάτοχο 5 dan, διακεκριμένο σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα, διεθνή εκπαιδευτή και προπονητή στο νέο Ολυμπιακό άθλημα Μουάι Τάι, κάτοχο 11 Khan.

Βοηθός εκπαιδευτή είναι ο Αχιλλέας Γούρναρης, καθηγητής Φ. Α., κάτοχος 2 dan και Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής στο τάεκβοντο (ITF), καθώς και κάτοχος 6 Κhan στο Μουάι Τάι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή στο τηλέφωνο 2810-332138 (8:00-15:00) και ηλεκτρονικά στο: [email protected]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει