Προσωρινά κρατούμενος ο 50χρονος για το επεισόδιο στο καφενείο 

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι κατέκλυσαν τα δικαστήρια 

181

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε τελικά ο 50χρονος που ενεπλάκη στο ένοπλο επεισόδιο σε καφενείο σε χωριό στη Μεσσαρά και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, πιθανότατα από εξοστρακισμό, ο ιδιοκτήτης του καφενείου.

Ο τραυματίας δεν είχε καμία σχέση με τη διένεξη που είχε ξεσπάσει με αφορμή κτηματικά ανάμεσα στον 50χρονο και σε δύο θαμώνες, πατέρα και γιο.

Ο 50χρονος το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε με τους συνηγόρους του στο Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού όπου και παρέδωσε το πιστόλι. Εμφανίστηκε συγκλονισμένος από το συμβάν καθώς ο ίδιος δεν είχε δώσει ποτέ λαβές για το παραμικρό και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών, υποστηρίζοντας ότι το όπλο, το οποίο κρατούσε για εκφοβισμό, εκπυρσοκρότησε.

Από νωρίς το πρωί δεκάδες συγγενείς και φίλοι είχαν κατακλύσει το Δικαστικό Μέγαρο σε ένδειξη συμπαράστασης στον 50χρονο, αναμένοντας με αγωνία την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Τελικά, στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής κράτησης του δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αιφνιδιάστηκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό που δυστυχώς συνέβη σε κλάσματα δευτερολέπτου, δεν αξίζει και δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο όπως εκείνον, τόσο στην κοινωνική του ζωή όσο και στην επαγγελματική του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει