Πίστη για την πρόκριση στον Αλμυρό

ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

138

Επικεντρωμένος στο αυριανό (15:00,  Γάζι) παιχνίδι κυπέλου με τον Πανθρακικό είναι ο Αλμυρός στοχεύοντας σε μια ακόμα πρόκριση που θα τον φέρει στην 5η φάση της διοργάνωσης.

Ο Αλμυρός βρίσκεται μπροστά σε μια σπουδαία πρόκληση καθώς αν περάσει και από τον Πανθρακικό είναι πολύ πιθανό στον επόμενο γύρο να βρει απέναντι του ομάδα από την Σούπερ Λιγκ κι αυτό θα αποφέρει πέρα από εμπειρίες και οικονομικά οφέλη αφού το παιχνίδι θα είναι εντός έδρας.

Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη προπονήθηκαν χθες  το πρωί στο Γάζι, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας  μέσα σε πολύ καλό κλίμα και πίστη  για την πρόκριση.

Πέραν του Γκέτσι που παραμένει  εκτός, και του Ξενοκτιστάκη,  ο οποίος έκανε και χθες θεραπεία και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Σε ό,τι  αφορά τον Μπάνβο που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα  στον Αλμυρό περιμένουν την έκδοση της μπλε κάρτας του, με τον ποδοσφαιριστή να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προετοιμασία του Αλμυρού για το αυριανό παιχνίδι που όπως είναι γνωστό θα ξεκινήσει στα 15:00 αντί στις 16:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί  ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί (10:30), στο Γάζι οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Διαιτητής σε αυτό το ματς ορίστηκε ο  Γεωργόπουλος (Χανίων) με βοηθούς τους Οβάκογλου, Πέτσα (Χανίων) και 4ο τον Μόσχου (Λασιθίου).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει