Κλίμα συγκίνησης στον 2ο Ροδάνθειο δρόμο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΣΠΕΤΣΩΤΑΚΗ

200

Σε κλίμα συγκίνησης και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ροδάνθειος Δρόμος, Προάστιο του Αγ. Ιωάννου.

Η  τιμητική εκδήλωση (Δρόμος 1.000μ και δρόμος σε ανώμαλο έδαφος 5.000μ) ήταν αφιερωμένη στη  μνήμη της Ροδούλας Σπετσωτάκη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Διευθύντριας Σχολικών μονάδων και μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Εκατοντάδες δρομείς μικροί και μεγάλοι (ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών ήταν διπλάσιος από τον 1ο ΡΟΘΑΝΘΕΙΟ) πήραν μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός –Αναπτυξιακός & Πολιτιστικός Σύλλογος Προαστίου Αγ.  Ιωάννου σε συνεργασία με τους Υπευθύνους  Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, την  Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου (Ε.Π.Φ.Α.Ν.Η)  και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι κ.κ.: Γεώργιος Πιτσούλης, αντιπεριφερειάρχης σε θέματα αθλητισμού, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη, Γεώργιος Τσαγκαράκης,  ο Ιωάννης Δημόπουλος, υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της ΔΔΕ Ηρακλείου, ο Μιχαήλ Βελεγράκης, τέως σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, από την οικογένεια, η Βίβιαν Αγριμάκη και ο Μιχαήλ Ατσαλάκης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηρακλείου.

Ο κ. Νηστικάκης στην απονομή των αγοριών
Ο κ. Νηστικάκης στην απονομή των αγοριών

Στη συνέχεια μαθητές του 47ου Δημοτικού σχολείου  με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής Στέλλας Φαρσάρη, παρουσίασαν με ένα κινητικό δρώμενο με ζωντάνια, κέφι και χρώματα αφιερωμένο στη Ροδούλα με τίτλο “ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ”.

Την εκκίνηση των 1000μ. έδωσε η Βίβιαν Αγριμάκη και την εκκίνηση των 5000μ. έδωσε ο Στέλιος Αγριμάκης.

Εν ενεργεία αθλητές, παλιοί αθλητές, μικροί και  μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες έτρεξαν-περπάτησαν σε μια όμορφη διαδρομή, με το χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη και παρά την κούραση, χάρηκαν για τη συμμετοχή τους και έμειναν ικανοποιημένοι από την άψογη διοργάνωση.

1000 μ. (Γ)

1η) Αγγελική Καλαϊτζάκη

2η) Μαριάνθη Ορφανού

3η) Γεωργία Μακρυπόδη

1000 μ. (Α)

1ος) Εμμανουήλ Παγκαλάκης

2ος) Νικόλαος – Τίτος Φωτεινάκης

3ος) Κωνσταντίνος Καραπίδης

5000 μ. (Γ)

1η Ειρήνη Φουρναράκη

2η Τζώρτζια Χήτα

3η Ελευθερία Τερεζάκη

5000 μ. (Α)

1ος) Εμμανουήλ Χουρδάκης (εκτός συναγωνισμού) και Απόστολος Δέρβας

2ος) Δημήτρης Καραογλανίδης

3ος) Γιώργος Γεωργόπουλος

Οι διοργανωτές ευχαριστούν:

Την Περιφέρεια Κρήτης, τους υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Ηρακλείου, την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγή Ν. Ηρακλείου, την διευθύντρια του 47ου Δημοτικού σχολείου, την  δασκάλα Φυσικής Αγωγής κ. Στέλλα Φαρσάρη και τους μαθητές της  για το μουσικό-κινητικό δρώμενο, τους εθελοντές που βοήθησαν για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης, το Σωματείο ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ, την Τροχαία Ηρακλείου, τη Δημοτική αστυνομία, τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης TECHNOCLIMA, τα Νερά Κρήτης, το ξενοδοχείο MARI, τον ιατρό & Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ζάχαρη, τo ομάδα κρουστών Batala Creta, την κ. Αρκουλάκη-Κεφαλα Δήμητρα και το εργαστήριο “Το Μπάλωμα” για τις οικολογικές τσάντες.

“Ευχαριστούμε τους αθλητές μικρούς και μεγάλους που έτρεξαν ή περπάτησαν  και τίμησαν με την συμμετοχή τους την ΡΟΔΟΥΛΑ.

Ραντεβού του χρόνου για τον 3ο ΡΟΔΑΝΘΕΙΟ ΔΡΟΜΟ!” καταλήγει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει