επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

275

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Και μπορεί ο ήλιος να λάμπει, αλλά ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός…

ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ με τον ευυπόληπτο επιχειρηματία του Κολωνού… Και παρέα με κυβερνητικούς και επίτροπος σε ναό του λόφου Σκουζέ, και με γυναίκα δημοτική σύμβουλο Αθηνών, και βιαστής, και μαστροπός 12χρονης!

ΜΑ ΤΙ είναι αυτή η πρεμούρα με την εκλογή του νέου επισκόπου Κνωσού; Και η «Π» το είχε γράψει από τις 17 Σεπτεμβρίου αλλά δεν το κάνει χαμπέρι…

ΠΑΝΤΩΣ αν η αγάπη άργησε μια μέρα, δεν ξέρουμε πόσο άργησε η μετάβαση του Μεθόδιου στον επισκοπικό θρόνο…

ΜΠΟΡΕΙ τα τελευταία χρόνια το φράγμα του Αποσελέμη να ξεχειλίζει και το νερό να χύνεται στη θάλασσα αλλά το Ηράκλειο εξακολουθεί να διψά- ακόμα και αν διαθέτει νέα σύγχρονα δίκτυα.

ΟΠΟΤΕ εύλογα οι κρατούντες μπορούν ν’ αναρωτηθούν: Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και διψάνε;

ΠΕΤΑΕΙ ο γάιδαρος; Πετάει! Ο πληθωρισμός να δεις που δεν έχει και μεγάλα αυτιά!

ΜΠΟΡΕΙ να μας κούρασαν οι ζέστες αλλά μεγαλώνουν την απόσταση από το καλοριφέρ και το πετρέλαιο. Τεράστιο το κέρδος και μην το προσπερνάτε.

ΤΟ ΚΙΝΗΣΗΣ έχει πιάσει ήδη την τιμή της αμόλυβδης, οπότε αντιλαμβάνεστε με τι φόρα έρχεται το θέρμανσης…

ΦΟΒΟΙ για τα αντίποινα του Πούτιν στην Ουκρανία, την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την έκρηξη της γέφυρας του Κερτς στην Κριμαία.

ΗΔΗ έπεσαν πύραυλοι Κρουζ σε περιοχές αμάχων, όπου δεν υπάρχουν στρατιωτικοί στόχοι. Και μακάρι αυτά να ήταν τα χειρότερα.

ΚΑΙ ΓΙΑ να τα λέμε όλα, είναι-λέει- υπό διωγμό ο Γερμανός αξιωματούχος επικεφαλής της κυβερνοασφάλειας, λόγω ιδιαίτερων σχέσεων με τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας…

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ το ξεχνάμε, ΟΗΕ και Ερυθρός Σταυρός έρχονται να μας το θυμίσουν… Οι καύσωνες είναι σιωπηλοί δολοφόνοι!

Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ πολλών περιοχών συνεχίζεται, αλλά κάποια δικά μας φυντάνια διατείνονται ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει