Ενημερωτική εκστρατεία για το «Ελλάδα 2.0» στην Κρήτη

217

Την εκστρατεία ενημέρωσης των μελών, λογιστών – φοροτεχνικών και επιχειρήσεων, για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, που αναδύονται από την ορθή αξιοποίηση των πόρων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», συνεχίζει το Οικονομικό Επιμελητήριο  .

Το επιμελητήριο, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και την Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, πραγματοποιεί τις επόμενες εκδηλώσεις στην Κρήτη. Αναλυτικά:

  • Στα Χανιά, στον χώρο Εκδηλώσεων «Μίκης Θεοδωράκης», την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του ΟΕΕ, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 15ου Π.Τ. ΟΕΕ, Παντελής Πετσετάκης.
  • Στο Ηράκλειο στην αίθουσα Καστελλάκη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στο Ηράκλειο Κρήτης (Κορωναίου 9), την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17.00, όπου ομιλητές θα είναι επίσης ο κ. Σκυλακάκης και ο κ. Κόλλιας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του 14ου Π.Τ. ΟΕΕ, Μύρων Οικονομάκης.

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν, ζωντανά από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει