Βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη!

220

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά και την αποκάλυψη ότι ένας 53χρονος βίαζε μια 12χρονη στο κέντρο της Αθήνας και ανέβαζε φωτογραφίες στο διαδίκτυο για τους πελάτες του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη και την εξωθούσε στην πορνεία.

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος φέρεται με όπλο να απειλούσε το παιδί. Γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης η οποία είχε επιτρέψει στο παιδί να κάνει βοηθητικές δουλειές για να βγάζει χαρτζιλίκι. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν κι έναν 42χρονο φερόμενο ως πελάτη.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Συγκλονισμένη η γειτονιά

Ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης με καλό όνομα στη γειτονιά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής που έχουν πέσει από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης.

«Είναι οικογενειάρχης, έχει καλό όνομα και κατάστημα. Το κορίτσι το βλέπαμε εδώ στη γειτονιά, στο μαγαζί του, το βοηθούσε διότι είναι από πολυμελή οικογένεια. Έχουμε πάθει σοκ στο άκουσμα της είδησης.

Όλα αυτά που βρέθηκαν είναι αντίκες, μάζευε πράγματα, είναι το χόμπι του. Το κοριτσάκι το βοηθούσε, καθάριζε κανένα ράφι στο μαγαζί. Πέφτω από τα σύννεφα σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο», τονίζουν γείτονες.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει