Πάλι διχασμός στους Κρητικούς;

256

Ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από μια ομάδα για την Παγκρήτιο Ένωση των Κρητικών της Αθήνας. Και ζητούν το αυτονόητο. Να υπάρξει ενότητα και όχι διχασμός.

«Εμείς θέλουμε μια Παγκρήτια να ανταποκρίνεται στην ιστορία του τόπου μας, στις Αξιακές Αρχές του και να αγκαλιάζει όλους τους Κρητικούς και τις Κρητικές.

Μόνο με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ο συγκρητισμός.

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια προεκλογική περίοδο κατά την οποία η Παγκρήτιος έχει χάσει τη συνοχή της και επαναλαμβάνοντας τα λάθη της τελευταίας δεκαετίας, όπου η Παγκρήτιος έχει μετατραπεί σε πεδίο κομματικών αναμετρήσεων» αναφέρουν και συμπληρώνουν:

«Ήδη έχουν δηλώσει δυο συνδυασμοί ότι κατεβαίνουν στις εκλογές με δυο χωριστά ψηφοδέλτια. Παρόλο που και οι δυο προέρχονται από τον ίδιο κομματικό χώρο, δεν μπορούν να συνυπάρξουν και να συνεργαστούν. Κατά τα αλλά δηλώνουν ότι θα ενώσουν τους Κρητικούς μοιράζοντας όμως υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Αν πράγματι πιστεύουν στο Συγκρητισμό γιατί δεν δέχονται να σχηματιστεί ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο και να είμαστε όλοι μαζί»;

Και η απορία όλων είναι, γιατί η Παγκρήτιος επιτρέπει στα κόμματα να παρεμβαίνουν σε ένα πολιτιστικό σωματείο προκαλώντας την διάσπαση και τον διχασμό των μελών;

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει