Έτρεξαν στη μνήμη της Ροδούλας

386

Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στη μνήμη μίας καθηγήτριας που άφησε πίσω της σημαντική παρακαταθήκη. Η Ροδούλα Σπετσωτάκη είχε, μεταξύ άλλων, διατελέσει διευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο και το Εσπερινό Λύκειο Ηρακλείου και ήταν πάντα κοντά στους μαθητές της.

Χθες, ο Εξωραϊστικός –Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.  Ιωάννη με την υποστήριξη  της Περιφέρειας Κρήτης διοργάνωσε τον «2ο Ροδάνθειο Δρόμο 2022» που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της αξέχαστης γυμνάστριας.

Ο αγώνας περιείχε δύο διαδρομές, με την πρώτη των 5.000μ. να απευθύνεται σε ενήλικους αθλητές και τη δεύτερη των 1.000μ. σε μαθητές δημοτικού.

Χθες, ο Εξωραϊστικός –Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.  Ιωάννη με την υποστήριξη  της Περιφέρειας Κρήτης διοργάνωσε τον «2ο Ροδάνθειο Δρόμο 2022» που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της αξέχαστης γυμνάστριαςΝικητές αναδείχθηκαν οι:

Στα 1000 μ. αγόρια: Εμμανουήλ Παγκαλάκης, Νικόλαος – Τίτος Φωτεινάκης και Κωνσταντίνος Καραπίδης

Στα 1000μ. κορίτσια: Αγγελική Καλαϊτζάκη, Μαριάνθη Ορφανού και Γεωργία Μακρυπόδη.

Στα 5000μ άνδρες: Εμμανουήλ Χουρδάκης (εκτός συναγωνισμού) – Απόστολος Δέρβας, Δημήτρης Καραογλανίδης και Γιώργος Γεωργόπουλος.

Στα 5000μ. γυναίκες: Ειρήνη Φουρναράκη, Τζώρτζια Χήτα και Ελευθερία Τερεζάκη.

Χθες, ο Εξωραϊστικός –Αναπτυξιακός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ.  Ιωάννη με την υποστήριξη  της Περιφέρειας Κρήτης διοργάνωσε τον «2ο Ροδάνθειο Δρόμο 2022» που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της αξέχαστης γυμνάστριας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει