Χάος στον Ηρόδοτο, αβέβαιο το μέλλον!

ΒΑΛΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

196

Χάος επικρατεί στον Ηρόδοτο με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να παραμένει στα τελευταία 24ωρα βαλτωμένη στα εσωτερικά της προβλήματα που καθιστούν αβέβαιο το μέλλον της στην Σούπερ Λιγκ 2.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται ήδη σε αποχή από την Παρασκευή (αναβλήθηκε και το προγραμματισμένο για χθες φιλικό με την Επισκοπή) ζητώντας να βρεθεί λύση στα διοικητικά προβλήματα.

Κάλεσαν τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Στέλιο Παπαδημητρίου να τους ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα κάτι που δεν συνέβη ενώ με νέα τους ανακοίνωση εξέφρασαν την στήριξη τους στον Παναγιώτη Τσιριμπή, ο οποίος ην Παρασκευή υπέβαλε την παραίτηση του κάνοντας χώρο όπως είπε στους υποψήφιους επενδυτές που φέρεται να έχει βρει σύμφωνα με φήμες ο κ. Παπαδημητρίου.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, αναφέρουν ότι αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες και δεν μείνει ο κ. Τσιριμπής θα αποχωρήσουν όλοι από τον σύλλογο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά την απουσία του μεγαλομετόχου και μέχρι πρότινος προέδρου της ομάδας στην προγραμματισμένη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά πρόφαση (!), σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε ομόφωνα την αποχώρηση του από τον σύλλογο με μόνη διέξοδο την τήρηση των συμφωνηθέντων και την παραμονή του Π. Τσιριμπή».

Καζάνι που βράζει είναι από την πλευρά του ο κόσμος της ομάδας. Το σωματείο φίλων Ηροδότου «εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη» με ανακοίνωση του επιτίθεται  τόσο εναντίων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Στέλιου Παπαδημητρίου, όσο και του Ερασιτέχνη Ηροδότου! Η ανακοίνωση, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε και διαβάζουμε δηλώσεις που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα.

Κύριοι των ακαδημιών, του ερασιτέχνη και της ΠΑΕ με την καψούρα μας δεν έπαιξε κανείς ούτε θα αφήσουμε τον οποιονδήποτε να ενεργήσει εις βάρος της. Μαθαίνουμε για κρυφά ραντεβού με παράγοντες εκτός Κρήτης από πρωτοπαλίκαρο της διοίκησης σας κύριε πρόεδρε του ερασιτέχνη… Να σημειωθεί ότι ακόμη περιμένουμε να μας ενημερώσετε για τις αποχωρήσεις των μελών της διοίκησης σας.

Όσον αφορά εσάς κύριε Παπαδημητρίου αποτύχατε παταγωδώς. Προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες να προχωρήσει η ομάδα μας. Είστε ανεπιθύμητος. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν δεν μπορείτε αφήστε τα κλειδιά στις πόρτες, τις σφραγίδες στα συρτάρια και εξαφανιστείτε άπαντες. Καλύτερα ανενεργοί παρά θίασος.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ανήκει στο λαό του». Άμεση υπήρξε η απάντηση του Ερασιτέχνη Ηρόδοτου, που ξεκαθαρίζει  πως στόχος του είναι η ενότητα και βάσει αυτού πορεύεται χωρίς να έχει καμία συμμετοχή και ευθύνη στις διαμάχες.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου βαδίζει αυστηρά και μόνο Ενωτικά όσο αφορά την ομάδα μας και πάντα για το καλό της. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας περιμένουμε με αγωνία να βρεθεί λύση στο θέμα της Π.Α.Ε . όπου ευθύνη χειρισμών σε καμία περίπτωση δεν έχουμε και δεν προσπαθήσαμε να έχουμε.

Θέλουμε να ενημερωθούν όλοι οι αγαπημένοι φίλοι της ομάδας μας ότι το τελευταίο διάστημα προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις μας να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα.

Πραγματοποιήσαμε μέσα σε διάστημα τριών μηνών που είμαστε διοίκηση ανακαίνιση των αποδυτηρίων της ΠΑΕ ανακαίνιση των γραφείων μας για μετεγκατάσταση της ΠΑΕ, ανακαίνιση των κυλικείων μας, προχωρήσαμε στην ανανέωση της άδειας λειτουργίας των εγκαταστάσεών μας για να αγωνίζεται η ομάδα μας νόμιμα στην έδρα μας, πραγματοποιήσαμε χοροσπεριδα απόδειξη του πόσο ενωτικοί είμαστε όπου συζητήθηκε σε όλο το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο.

Παράλληλα βοηθήσαμε με διάφορες δράσεις και χορηγίες την αγαπημένη μας ομάδα όπου το θεωρούμε υποχρέωση μας.

Προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση της Ακαδημίας μας με πλήρη στελέχωση καθώς και σύναψη συμφωνίας με ποδοσφαιρική σχολή μεγάλης ΠΑΕ με σκοπό την εκσυχρόνιση και αναβάθμιση της ακαδημίας μας.

Και τέλος ξεκάθαρα και ειλικρινά σας ενημερώνουμε ότι η Δ.Σ του Ερασιτέχνη δεν έχει καμία συμμετοχή και ανάμειξη στις εσωτερικές διαμάχες της ΠΑΕ ίσως αυτό βολεύει κάποιους για να μεταθέτουν της ευθύνες τους τις δύσκολες ώρες σε άλλους για να αποποιηθούν τις δικές τους.

Όλοι μαζί, για την ομάδα μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει