Αρναουτάκης: “Επενδύουμε στον αθλητισμό, στη νεολαία μας”

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

125

Το ανακαινισμένο γήπεδο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης στο Γεράνι Ρεθύμνου, εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, του Βουλευτή Γιάννη Κεφαλογιάννη, της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρίας Λιονή, του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργου Μαρινάκη, του Εντεταλμένου Περιφε-

ρειακού συμβούλου Σταύρου Τζεδάκη, του επιβλέποντα το έργο Μανόλη Γωνιανάκη, Αντιδημάρχων, αθλητών, αθλητικών παραγόντων, πολιτών και μαθητών.

Επίσης τελέστηκε Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο, ενώ η τοπική κοινότητα και τα αθλητικά σωματεία “Ποσειδώνας» και “Γεράκια” που έχουν έδρα τους το γήπεδο, επέδωσαν μέσω του Δημάρχου τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη για την προσφορά του στο Γεράνι.

Όπως αναφέρθηκε από τους τοπικούς φορείς, ανακατασκευή του γηπέδου με νέο τάπητα και βελτίωση των εγκαταστάσεων για την άθληση των δυο ομάδων αλλά και εκατοντάδων νέων της περιοχής,ήταν επείγον θέμα που για την λύση του ανταποκρίθηκε άμεσα με χρηματοδότηση 300.000ευρώ, ο κ. Αρναουτάκης.

Στο ρόλο του Αθλητισμού, στην αποκατάσταση και εκσυγχρονισμό του γηπέδου, αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη, ο Μητροπολίτης κ. Πρόδρομος, ο Βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ανδρέας Κλαψινός, όπως και με δηλώσεις τους, οι πρόεδροι των δυο ομάδων Νίκος Νικολακάκης, Δημήτρης Καπετανάκης, ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Ασμαριανάκης, οι προπονητές, Κώστας Κλαψινός, Στέλιος Κοζανίδης κα.

Με αρκετές μπάλες στο Γεράνι ο κ. Αρναουτάκης
Με αρκετές μπάλες στο Γεράνι ο κ. Αρναουτάκης

Στον δικό του χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο του Αθλητισμού στη νεολαία και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς για την τιμή, όπως και όλους για την παρουσία τους στο ανακαινισμένο γήπεδο που παραδίδεται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στους μαθητές, στους νέους της περιοχής.

Ο κ. Αρναουτάκης, επεσήμανε, πως η Περιφέρεια επενδύει στον αθλητισμό και τη νέα γενιά και ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία.Παράλληλα πρόσθεσε, ότι ο αθλητισμός είναι Πολιτισμός και κάθε έργο υποδομής και άθλησης στους νέους είναι σπουδαία παρέμβαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει