Με Βλατά στην Α1 ο Εργοτέλης

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ-ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

242

Ο Γιώργος Βλατάς θα είναι ο νέος προπονητής του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι «κιτρινόμαυροι» εμπιστεύονται ένα δικό τους παιδί καθώς ο Βλατάς είχε την τεχνική ευθύνη στην ομάδα των Νέων Εργοτέλη και συμφώνησε για να αναλάβει τη νέα προσπάθεια που δημιουργείται στον Εργοτέλη από το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Σε δηλώσεις του στο grandsport.gr o Βλατάς τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο, η εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπο του, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα  φέτος θα αποτελείται κυρίως από ποδοσφαιριστές των Νέων Εργοτέλη, ενώ όπως είπε  ότι θα γίνει προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ με κάποιες μεταγραφές. Σε ότι αφορά τον στόχο ανέφερε ότι ο Εργοτέλης θέλει να δημιουργήσει τις βάσεις για την άνοδο και  κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα σε αυτή τη νέα την προσπάθεια. Χαρακτηριστικά ο Βλατάς είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, που οι άνθρωποι του Εργοτέλη με εμπιστεύονται αυτή την κρίσιμη στιγμή. Με την βοήθεια όλων θα προσπαθήσουμε να ξανά φέρουμε τον Εργοτέλη σε σωστό βηματισμό. Η βάση θα είναι οι Νέοι Εργοτέλη, όμως συζητάμε και με παιδιά που ήταν παλαιότερα κοντά μας για να τα επαναφέρουμε στο σύλλογο. Από εκεί και μετά ότι καλό προκύψει και μας ενδιαφέρει. Σε πρώτη φάση ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε την ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την μεθεπόμενη χρονιά. Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη να έρθει όσο γίνεται πιο κοντά στην ομάδα και να στηρίξει αυτό το νέο ξεκίνημα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει