Πιτσούλης: “Σπουδαία η συνεισφορά των διαιτητών και των κριτών”

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

165

Καλή αθλητική σεζόν, ευχήθηκαν τα μέλη του συνδέσμου Κριτών μπάσκετ Κρήτης προχθές βράδυ στην διάρκεια του αγιασμού που έγινε στα γραφεία τους.

Η πρόεδρος του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ.  Νίκη Μαραγκάκη αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους δήλωσε “μετά από δύο και πλέον χρόνια ξεκινάμε επιτέλους μια αγωνιστική περίοδο χωρίς αγωνία για τη συνέχεια και αυτό μας χαροποιεί όλους. Ευχαριστούμε πού τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού και την Περιφέρεια Κρήτης για την έως τώρα αρωγή τους, το μέλος της κ. Γιάννη Στεφανάκη και το μέλος του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. κ. Χρήστο Κατσαπρακάκη για την παρουσία τους. Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς, χωρίς εντάσεις και προβλήματα”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης τόνισε:  «Ευχαριστώ την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ για την πρόσκληση για  τη τελετή του αγιασμού, που σηματοδοτεί την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Για εμάς, στην Περιφέρεια Κρήτης  η ανάπτυξη του  αθλητισμού είναι στρατηγικός μας στόχος. Η συνεισφορά των κριτών και των διαιτητών είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια αυτή. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη διεξαγωγή των αγώνων και βασικό μέλος της μεγάλης οικογένειας του αθλητισμού .Γι’ αυτό και σας στηρίζουμε και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας. Καλή αθλητική σεζόν!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει