επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

265

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Μπαίνουμε σιγά σιγά σε μουντ Φθινοπώρου ή μου φαίνεται; Μόνο..Χειμώνας να μην έρθει από τώρα…

ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα πλέον η ενεργειακή κρίση. Φαίνεται πως έρχεται ένας Χειμώνας πιο δύσκολος από ποτέ…Κι εμείς κοιτάζουμε την Ούρσουλα που κοιτάζει τον Σουλτς που περιμένει την Μέρκελ..

ΕΥΤΥΧΩΣ το έσωσε ο Αδωνις: «Δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης η μείωση του ωραρίου των καταστημάτων. Δεν συζητείται αυτό το ενδεχόμενο, το οποίο αν εφαρμοζόταν θα είχε δυσμενείς συνέπειες και στην αγορά εργασίας και στον τζίρο των καταστημάτων», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.

ΚΑΙ ΜΕΣΑ σε όλα έχουμε και τους Τούρκους. Συνεχείς απειλές, συνεχή προβλήματα, τεράστια θέματα…και έτοιμοι να μας την πέσουν. Ας κοπιάσουν επιτέλους!

ΠΩΣ το είπε ο Δένδιας: “Το τελευταίο πράγμα που κάνω πριν πάω για ύπνο είναι να διαβάσω τη λίστα με τις υπερπτήσεις”…Δεν το είπε ειρωνικά έτσι;

ΑΥΤΕΣ είναι ειδήσεις. Τρία παιδιά 5, 7 και 10 ετών μπήκαν σε Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω με κουζινομάχαιρα απειλώντας άλλα παιδιά, την ώρα της Γυμναστικής!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Το σχολείο βρίσκεται στο χώρο προσωρινά, καθώς πρόκειται για σεισμόπληκτο κτήριο που είναι εκεί επί τέσσερα χρόνια, χωρίς περίφραξη.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μαραβέγιας μπορεί να έχει δίκιο στο ότι δεν επιχορηγήθηκε τελικά η μονοπρόσωπη ΙΚΕ με μ.κ. 5.000€ (της συζύγου του). Ωστόσο είναι τουλάχιστον περίεργο να διεκδικεί κάνεις με 5.000€ κεφάλαιο επιχορήγηση άνω των 4 εκ €. Δεν είναι νομικό το θέμα, αλλά πρωτίστως πολιτικό και ηθικό.

ΤΙ ΗΤΑΝ πάλι αυτή η ανάρτηση (fake news) του Δ. Παπαδημούλη και ο πολιτικός εξευτελισμός του από τον πρόεδρο της PEGA; Δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι τελικά…

ΜΑ ΕΙΝΑΙ δυνατόν ο άλλος να κρατά το ξυλοκοπτικό και να του φύγει να του κόψει τον…λαιμό; Μα πώς…και ήταν λέει δίπλα η σύζυγός του. Δεν γίνονται αυτά!

ΚΙ ΑΛΛΟ φοβερό ατύχημα. Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα η σύζυγός του, στην Ποσειδωνία της Σύρου. Ο 83χρονος, ο οποίος ήταν έξω από το όχημα και κοντά στο σπίτι του, χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του, η οποία προφανώς χωρίς να το αντιληφθεί, εγκλώβισε τον άνδρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει