Χορεύτριές του βράβευσε το Λύκειο των Ελληνίδων Ηρακλείου

288

Χορεύτριες του τμήματος εθνικών χορών που διακρίθηκαν για τη διαχρονική προσφορά τους στο Λύκειο των Ελληνίδων βράβευσε σε μια εκδήλωση γεμάτη συγκίνηση και όμορφες αναμνήσεις το Λύκειο των Ελληνίδων Ηρακλείου.

Η απονομή των χρηματικών βραβείων έγινε στο πλαίσιο της αξιοποίησης κληροδοτήματος του αείμνηστου Εμμ. Πατεράκη, περιφερειακού δ/ντη Κρήτης και Νήσων Αιγαίου της Εθνικής Τράπεζας, υπέρ του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στις κυρίες, Ελευθερία Ταμπακάκη και Έλενα Καρατζή.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Restaurant ΝΤΟΡΕ στις 3 Οκτωβρίου 2022 με τη συμμετοχή εκπροσώπων της οικογένειας του δωροθέτη Εμμ. Πατεράκη , μελών και φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου.

Η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου κα Μαρία Αλεβυζάκη Ταμιωλάκη παρουσίασε την προσωπικότητα του Εμμ. Πατεράκη και απένειμε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο της οικογενείας κο Χριστόφορο Πέτρου Πατεράκη, ενώ η έφορος Εθνικών Χορών του Λυκείου των Ελληνίδων Ηρακλείου κα Αριστέα Τζαγκαρουλάκη, ανέδειξε την προσφορά των δύο χορευτριών οι οποίες έλαβαν τα βραβεία.

”Ευχαριστούμε -καταλήγουν οι οργανωτές-την οικογένεια του αείμνηστου Εμμ. Πατεράκη για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους προσήλθαν και έζησαν μαζί μας τις όμορφες αυτές στιγμές”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει