“Πάγωσαν” με την απώλεια του γιατρού σε Μάλια και Χερσόνησο

ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο Ν. ΚΑΤΣΑΡΟΣ

3,040

Τον ορθοπεδικό δρ. Νίκο Κατσαρό, που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια από καρδιακή ανακοπή, συνόδευσε χθες με μεγάλη οδύνη στην τελευταία του κατοικία από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μαλίων, η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες.

Ο θάνατος του γιατρού, που βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Ο Ν. Κατσαρός είχε γεννηθεί πριν 55 χρόνια στον Πειραιά και είχε σπουδάσει ορθοπεδική τραυματολογία. Τα τελευταία 18 χρόνια ζούσε και εργαζόταν εδώ και συγκεκριμένα στα Μάλια και τη Χερσόνησο, σε ιδιωτικά ιατρικά κέντρα.

Οι φίλοι και συνάδλφοί του τον αναζητούσαν καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο, πήγαν στο σπίτι του στη Χερσόνησο και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του  σοκαρε όλους όσοι τον γνωρίζουν και μιλούν για ένα καλό επιστήμονα, έναν δοτικό και ευγενή άνθρωπο που βοηθούσε πάντα τον συνάνθρωπο.

Την είδηση θανάτου του γνωστοποίησε ο δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος, που σε μήνυμα του στο facebook αναφέρει:

“Σοκαριστικό να φεύγει ένας νέος άνθρωπος με αυτόν τον απροσδόκητο τρόπο!

Γιατρέ μου σε γνώρισα τα τελευταία χρόνια μέσα από την ιατρική σου ιδιότητα, καθώς βοήθησες και μένα με τον καλύτερο τρόπο όπως χιλιάδες άλλους ανθρώπους”.

“Τραγική απώλεια για όλους μας, καλό ταξίδι Νίκο…”, έγραψε η επιστημονική υπεύθυνη του “Ηρόδοτος” Κατερίνα Ανδριανάκη αναφέροντας:

“To Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος πενθεί για την πρόωρη απώλεια του αγαπημένου γιατρού ορθοπεδικού Δρ. Νίκου Κατσαρού.

Ο αείμνηστος γιατρός ήταν ένας εξαίρετος επιστήμονας, ένας σπουδαίος άνθρωπος, πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό και όπως ήταν αναμενόμενο το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη.

Όλοι οι συνάδελφοι γιατροί που τον γνώρισαν και δούλεψαν μαζί του θα τον θυμούνται με αγάπη”.

Oι συνάδελφοί του στο “Cretan Medicare μη μπορώντας να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή, έγραψαν για εκείνον:

“Οι ζωές μας έχουν αλλάξει για πάντα… είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε ότι η ομάδα μας και η κοινωνία μας βιώνουν μια τρομερή απώλεια. Ο αγαπημένος και καταξιωμένος μας γιατρός Νικόλαος Κατσαρός, έφυγε απρόσμενα από τη ζωή αφήνοντας τις καρδιές μας ραγισμένες και τα δάκρυά μας ατελείωτα. Όντας βασικός πυλώνας της οικογένειας του Cretan Medicare ήταν η δύναμη μας, ένας πολύτιμος συνάδελφος και φίλος. Η προσφορά του στην τοπική κοινωνία ήταν ειλικρινής, ευγενής, βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τον άνθρωπο.

Δεν θα πούμε αντίο, θα πούμε ένα ευχαριστώ. Σε ευχαριστούμε που μπήκες στη ζωή μας και μας έδωσες χαρά, σε ευχαριστούμε που μας αγάπησες και έλαβες την αγάπη μας σε αντάλλαγμα. Σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις που θα κρατάμε για πάντα. Στη ζωή, σε αγαπήσαμε πολύ, στο θάνατο σε αγαπάμε ακόμα. Στην καρδιά μας έχεις μια θέση, που κανείς άλλος δεν θα γεμίσει ποτέ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει