Το παρασκήνιο, η άγνοια και η πέψη…

153

Βεβαίως και πριν από την όποια συμφωνία υπάρχει παρασκήνιο, τα οποίο αγνοούσαν και οι άμεσοι συνεργάτες του δημάρχου,  πλην του κ. Πασπάτη, που ήταν παρών στη συνάντηση Λαμπρινού- Κουράκη. Τα μέλη της Δύναμης Πολιτών πληροφορήθηκαν τη συμφωνία από διαρροές του στρατοπέδου Κουράκη, το βράδυ της Πέμπτης! Η είδηση έπεσε στα κεφάλια τους σαν κεραμίδα και η αρχική αντίδραση ήταν «αποκλείεται»!

Η μάζωξη της Δύναμης Πολιτών, όπου ο δήμαρχος θα μιλούσε στα μέλη της παράταξης, αρχικά ήταν προγραμματισμένη την προηγούμενη Τρίτη. Το ραντεβού χάλασε και μετατέθηκε για προχθές Πέμπτη. Όμως η παρουσία στο Ηράκλειο του επιτρόπου κ. Σχοινά ανέβαλε εκ νέου τη συνάντηση για την ερχόμενη Τρίτη, καθώς τη Δευτέρα έχει Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πιθανότερο είναι ότι η πλευρά Κουράκη, αγνοούσε την αναβολή της Πέμπτης και ο πρώην δήμαρχος κάλεσε τη δημοτική ομάδα του στα γραφεία της ΠΕΔ, προκειμένου να τη ενημερώσει για τις εξελίξεις. Και κάπως έτσι ξεπαράλυσε η ιστορία… Η συνέχεια την Τρίτη. Και μέχρι τότε -φαντάζομαι- θα πέσουν λυτοί και δεμένοι, ώστε να υποχωρήσουν οι τόνοι και να γίνει η συνεργασία πιο εύπεπτη! Πάντα για το καλό της πόλης…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει