«Ζωντάνεψε» η άρση βαρών του ΟΦΗ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

178

Οι αρσιβαρίστες του ΟΦΗ επέστρεψαν μετά από πολλά χρόνια σε αγωνιστική δράση και κατέγραψαν σημαντική παρουσία στο Περιφερειακό πρωτάθλημα που έγινε στα Χανιά.

Οι Γιάννης Φαλατάκης και Λοϊζος Δανέζης, με την καθοδήγηση του προπονητή του ΟΦΗ και πρώην πρωταθλητή Νίκου Κοκκινάκη, σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις. Ο Φαλατάκης στην κατηγορία 61 κιλών, σήκωσε 72κ. στο αρασέ και 88 στο ζετέ (160 σύνολο) ενώ ο Δανέζης, στην κατηγορία των +109 κιλών, σήκωσε 117κ. στο αρασέ και 147 στο ζετέ (264 σύνολο).

«Οι αθλητές μας πήγαν πολύ καλά και πλέον περιμένουμε να δούμε αν οι επιδόσεις τους, τους στείλουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Καβάλα, κάτι που πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό», τόνισε ο Νίκος Κοκκινάκης, που είναι αισιόδοξος για την κλήση του Δανέζη στις τάξεις της Εθνικής ομάδας στο κοντινό μέλλον.

Οι αθλητές του τμήματος Αρσης Βαρών του ΟΦΗ, γυμνάζονται καθημερινά στο γυμναστήριο Griffins CF BOX στη Φιλοθέη (οδός Παπαδάκη Χαραλάμπη 15).

Οι ενδιαφερόμενοι για να ακολουθήσουν το άθλημα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο τηλέφωνο 2810-311525, απ’ όπου και θα λάβουν περαιτέρω καθοδήγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει