Εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

176

Δύο ανοιχτές πολιτικές ομιλίες με μαζική συμμετοχή πολιτών, καθώς και αλλεπάλληλες συναντήσεις με παραγωγούς, εκπροσώπους συνεταιρισμών και φορέων, πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια διήμερης περιοδείας στο Ηράκλειο η βουλευτής, πρώην υφυπουργός και αναπληρώτρια τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Την ανάγκη να υπάρξει το συντομότερο πολιτική αλλαγή στη χώρα και η επόμενη κυβέρνηση να επικεντρωθεί κατά προτεραιότητα στα οξυμμένα αγροτικά προβλήματα, εξέφρασαν στο σύνολό τους οι αγρότες που συναντήθηκαν και συνομίλησαν με την κ. Τελιγιορίδου.

Η περιοδεία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας με επισκέψεις στα γραφεία του ΕΛΓΑ, του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, όπου η κ. Τελιγιορίδου, συνοδευόμενη από βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ομάδα στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.  Το απόγευμα της ίδιας μέρας η κ. Τελιγιορίδου περιό-

δευσε στην περιοχή των Αρχανών και στη συνέχεια συμμετείχε, ως κεντρική ομιλήτρια, σε πολιτική εκδήλωση.  Το πρωί της Τρίτης η περιοδεία συνεχίστηκε στην περιοχή της Μεσσαράς.  Ακολούθησε επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ελαιοπαραγωγών Αστερουσίων, στις Στέρνες.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε το βράδυ στον Πλάτανο Μεσσαράς, όπου η κ. Τελιγιορίδου μίλησε στους παρευρισκόμενους για αγροτικά ζητήματα που τους αφορούν, ενώ η συζήτηση που ακολούθησε επεκτάθηκε σε όλα τα θέματα πολιτικής επικαιρότητας και στην ανάγκη για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται άμεσα η χώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει