ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΙΥΤΤΟΣ: Οι «Αλεπούδες»… ξαναβγαίνουν ένα ακόμα Σαββατοκύριακο

135

Το έργο της βραβευμένης συγγραφέως Ντων Κινγκ «Αλεπούδες» (αγγλικός τίτλος: Foxfinders), παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Ιυττός», στον χώρο ALFA- personal training (Μπιζανιου 9), για ενα ακομα Σαββατοκύριακο στη 1 και 2 Οκτωβρίου στις 21:15.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο βρετανικό κείμενο που προβάλλει με οικείες εικόνες μια κοινωνία όπου παράλογες υποθέσεις μπορούν να οδηγησουν σε

μια πραγματικότητα που μοιάζει με εφιαλτική και δυστοπική, όπου οι ανθρώπινες αξίες καταργούνται.

Ο Ουίλλιαμ Μπλόρ, ένας ειδικά εκπαιδευμένος «ανιχνευτής», σταλμένος απο την κεντρική εξουσία, φτάνει στο αγρόκτημα του Σαμουήλ και της Ιουδίθ για να διερευνήσει μια υπόνοια προσβολής του αγροκτήματος και συνεπώς των ίδιων, απο τον εχθρό.

Με βάση την αυταρχική εκπαιδευσή του και τα πιστεύω του, που βασίζονται στην υποταγή που φέρνει ο φόβος, καλείται να αποκαλύψει και να εξοντώσει το “θηρίο” που απειλεί τη χώρα.

Συντελεστές: Μετάφραση:Γιώργος Χατζηνικολάου, σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης, κοστούμια: Αλεξανδρος Κομπόγιωργας, μουσική επιμέλεια: Βασίλης Νέστωρας, φωτογραφία: Παναγιώτης Ντούρος, γραφιστική επιμέλεια: Άννα Παπαδάκη.

Παίζουν: Σαμουήλ: Πέτρος Φαρσαράκης, Ιουδήθ: Δάφνη Di Gregorio, Ουίλλιαμ: Ιωάννης Καββαλάκης, Σάρα: Γεωργία Ψοφογιαννάκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει