600 εκδηλώσεις φέτος από την Περιφέρεια με ελεύθερη είσοδο

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ - ΚΟΤΣΙΡΑ

128

Παρουσία χιλιάδων κόσμου επισφραγίστηκε το κλείσιμο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης με την κορυφαία συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο με τους Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα και την Ασπασία Στρατηγού.

Χαιρετίζοντας τους καλλιτέχνες και τους χιλιάδες θεατές ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης ανέφερε ότι φέτος στην Κρήτη η Περιφέρεια πραγματοποίησε περίπου 600 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η  Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης δίδουν έμφαση στο πολιτισμό ύστερα μάλιστα και από τα προβλήματα των προηγούμενων δύο χρόνων που προκάλεσε η πανδημία.

Ο κ. Φασουλάκης ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και τους θεατές όπως και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του Παγκρήτιου Σταδίου.

Από την πλευρά τους ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας χειροκροτούμενοι, ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης για την πρόσκληση ενώ τόσο οι ίδιοι όσο και η Ασπασία Στρατηγού μάγεψαν τους θεατές με τα τραγούδια τους.

Το πρόγραμμα με τα πιο ωραία τραγούδια τους, οι θεατές υποδέχθηκαν θερμά με αγάπη και με χειροκροτήματα. Μοιράστηκαν επί σκηνής τραγούδια που τους ενώνουν, ένα κομμάτι από τα «ακριβά» τραγούδια του ρεπερτορίου τους αλλά και τραγούδια της Μ. Ασίας, του Πόντου, καθώς η εκδήλωση της Περιφέρειας ήταν ενταγμένη στο έτος του Μικρασιατικού Ελληνισμού και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η συναυλία διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ηρακλείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει