Την κάθοδό της στο Ηράκλειο προγραμματίζει η Leroy Merlin

552

Το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο,  προγραμματίζει η Leroy Merlin, μέλος του oμίλου Adeo.

Αυτό τονίστηκε σε   χθεσινή εκδήλωση,όπου παρουσιάστηκαν οι  στόχοι  της  να μετατραπεί από κατάστημα λιανικής, σε ηγέτη της Physical και Digital πλατφόρμας του Home Improvement από τον  γενικό  διευθυντή  για την Ελλάδα και την Κύπρο, Olivier Arduin. ‘

Αξονες του πλάνου ανάπτυξης είναι η δημιουργία δύο νέων κέντρων διανομής (Dark Stores) που θα λειτουργήσουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, η περαιτέρω ανάπτυξη μέσω φυσικών καταστημάτων σε περιοχές όπου δεν είχε παρουσία η Leroy Merlin ως σήμερα, η ανάπτυξη νέων concept καταστημάτων (π.χ. αποκλειστικά για είδη κήπου), ο σχεδιασμός νέου logistics center 35.000 τετραγωνικών, το λανσάρισμα marketplace, καθώς και πολλές νέες υπηρεσίες στο πλαίσιο της πολυκαναλικής εμπειρίας του πελάτη.

Στο επίκεντρο της στρατηγικής της διοίκησης βρίσκεται η ανάπτυξη πιο ευέλικτων σημείων πώλησης στην περιφέρεια καθώς και στα αστικά κέντρα της χώρας.

Ενδιαφέρον υπάρχει όμως και για τη δημιουργία μικρότερων καταστημάτων σε μικρές πόλεις της Ελλάδας ή νησιά καθώς και για εκθεσιακούς χώρους όπου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τα προϊόντα και να τα παραγγέλνουν ηλεκτρονικά.

Η εταιρεία διαθέτει 7 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο και απασχολεί 1.300 υπαλλήλους. Το 2022, προχώρησε σε οριζόντιες αυξήσεις της τάξης του 2% για όλους τους υπαλλήλους και τις συνδύασε με συμπληρωματικές παροχές όπως δωρεάν κινητά τηλέφωνα με απεριόριστη επικοινωνία και χρήση data καθώς και κάρτες σίτισης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει