Συγκινήθηκε ο Νταλάρας

377

Σε μια όμορφη ταβέρνα στον Κρουσώνα βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, παραμονή της μεγάλης συναυλίας στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας. Μαζί τους και η Αννα Νταλάρα, όλοι καλεσμένοι του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη.

Εκεί λοιπόν περίμενε μια μεγάλη έκπληξη τον Γιώργο Νταλάρα: την ώρα που έτρωγαν πλησίασε τον καταξιωμένο καλλιτέχνη ο Βασίλης Βαμβουκάκης, με τον οποίο είχαν συνυπηρετήσει στο στρατό το 1969 στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Σπάρτη.

Σε μια όμορφη ταβέρνα στον Κρουσώνα βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, παραμονή της μεγάλης συναυλίας στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Γιάννης Κότσιρας. Μαζί τους και η Αννα Νταλάρα, όλοι καλεσμένοι του αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κώστα Φασουλάκη.Ο Νταλάρας  όχι μόνο τον θυμήθηκε, αλλά… εγκατέλειψε για λίγο την παρέα του, προκειμένου να θυμηθούν ιστορίες του στρατού και εκείνα τα χρόνια που ήταν ακόμα πιο μαύρα λόγω και της Χούντας. Απλός και καταδεκτικός, μακριά από σταριλίκια, ο Νταλάρας συζήτησε με τους παλιούς και νέους φίλους και χάρηκε όπως έδειξε τη βραδιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει