ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Βαρύτατες ευθύνες για τα ΤΕΠ

1,354

«Υπάρχουν ευθύνες και είναι ξεκάθαρο ότι θα αποδοθούν” δήλωσε χθες στην “Π” ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, ο οποίος παρέλαβε το πόρισμα της ΕΔΕ για το περιστατικό ασθενούς που σερνόταν στο πάτωμα των ΤΕΠ ζητώντας βοήθεια για να πάει στην τουαλέτα.

Σάλος με το βίντεο

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε πολίτης, ανεβάζοντας μάλιστα βίντεο, στις 3 Σεπτεμβρίου, αλλοδαπή ασθενής που δεν μπορούσε να περπατήσει σερνόταν στο πάτωμα των ΤΕΠ και το προσωπικό φέρεται να τη χλεύαζε χωρίς να της προσφέρει καμία βοήθεια.

Ο διοικητής Γ. Μπέας
Ο διοικητής Γ. Μπέας

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μια τουρίστρια βρισκόταν στα ΤΕΠ με τραύματα και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το προσωπικό των ΤΕΠ φέρεται να την ειρωνεύτηκε για απάντηση. Στο τέλος, όπως αναφέρει, η ασθενής ξεκίνησε η ίδια να πάει στην τουαλέτα, σερνόμενη στο πάτωμα, ενώ κάποιοι φέρονται να έλεγαν “ασ’ την να σέρνεται σαν το σκουλήκι για να μάθει” σύμφωνα με το Zarpanews. Η καταγγελία, εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε και εγγράφως στη διοίκηση του νοσοκομείου, με τον διοικητή να απαντάει σε σχετική ερώτηση ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα ΕΔΕ:

“Επικοινώνησα με τη κυρία που κάνει την καταγγελία, της ζήτησα να την κάνει και εγγράφως σε μας, όπως και έγινε.

Έχω διατάξει να διεξαχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ για το συμβάν και εκφράζω συγγνώμη για το περιστατικό αυτό. Η ασθενής, εξ όσων μου έχει αναφερθεί, ήταν υπό την επήρεια μέθης και σε διέγερση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχει την κατάλληλη αντιμετώπιση” δήλωσε ο Γιώργος Μπέας.

Πάντως, ο διοικητής διαβεβαίωσε την “Π” ότι ο υπεύθυνος ή οι υπεύθυνοι δεν θα μείνουν ατιμώρητοι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει