Καταγγελία: Η μητέρα της ήταν στο μαιευτήριο και ο πατριός την… κακοποιούσε στο σπίτι

Αρνείται ο 46χρονος τα όσα καταγγέλλει το 13χρονο κορίτσι

282

Αντιμέτωπος με τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού και της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση βρίσκεται πλέον ο 46χρονος Ηρακλειώτης που καταγγέλλεται ότι επί δύο χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά τη 13χρονη σήμερα κόρη της συζύγου του από προηγούμενη σχέση της. Είναι ανατριχιαστικό ότι ο 46χρονος, ο οποίος έχει αποκτήσει  δύο παιδιά με τη νυν σύντροφο του και μητέρα της 13χρονης, ενώ έχει και δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο, φέρεται ότι βίαζε το κοριτσάκι ακόμα και όταν η μητέρα της ήταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το μωράκι τους, το 5ο παιδί της οικογένειας.

Η νεαρή μητέρα γέννησε στις 22 Σεπτεμβρίου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου, και σύμφωνα με την καταγγελία ο «μπαμπάς» την κακοποίησε τελευταία φορά στις 25 Σεπτεμβρίου.

Τα όσα εμπιστεύθηκε η 13χρονη μαθήτρια την επόμενη ημέρα σε καθηγήτρια της κινητοποίησαν άμεσα τόσο τη διεύθυνση του σχολείου όσο και τις εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές.

Ο 46χρονος, ο οποίος εργάζεται σε δύο δουλειές, εμφανίζεται εμβρόντητος με τα όσα καταγγέλλει το κοριτσάκι σε βάρος του και αρνείται ότι το έχει κακοποιήσει σεξουαλικά. Το παιδί εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και από τη Δευτέρα φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Ως προς την ιατροδικαστική εξέταση, φέρονται να προκύπτουν κάποια συμπεράσματα, τα οποία θα εκτιμηθούν από τις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Με βάση τα καταγγελλόμενα, ο 46χρονος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά το παιδί από το καλοκαίρι του 2020 μέχρι και πριν λίγες ημέρες, σε εβδομαδιαία βάση.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος όπως έγραψε η «Π», συνελήφθη τη Δευτέρα και μάλιστα η σύλληψη έγινε αντιληπτή στην τοπική κοινωνία,  πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Η μητέρα της 13χρονης εμφανίζεται δύσπιστη ως προς το περιεχόμενο των καταγγελιών και δείχνει να  τάσσεται στο πλευρό του άνδρα της, παρά το γεγονός ότι μέχρι και χθες δεν της είχε δοθεί η δυνατότητα να έρθει σε επαφή με το κοριτσάκι ώστε να ακούσει από τα χείλη του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Υποστηρίζει ότι η 13χρονη είναι ένα παιδί που πολλές φορές ψεύδεται και δημιουργεί διάφορες καταστάσεις με τη φαντασία της με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα αναφέρει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν έχει λείψει από το σπίτι οπότε δεν είναι δυνατόν να είχαν συμβεί αυτά  σε ένα χώρο 70 τ.μ και να μην είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Ο συνήγορος του 46χρονου, κ. Ελευθέριος Κάρτσωνας, κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση, δήλωσε:

«Ο εντολέας μου δηλώνει αθώος. Με σεβασμό στην ανηλικότητα και στην ιδιαιτερότητα της προκείμενης υπόθεσης, θέλουμε να συμβάλουμε στην ανάδειξη της ουσιαστικής αλήθειας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει