επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

249

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη σε όλους. Αντίστροφη μέτρηση για τον Σεπτέμβριο που μας θυμίζει αυτές τις μέρες τις δύσκολες μέρες του περυσινού σεισμού.

ΟΛΑ πάνε καλά και ελπίζουμε και καλύτερα. Για τον Χειμώνα δεν το συζητάμε καθόλου…

ΕΙΔΑΤΕ και το 10ετες ομόλογο τι έκανε; Ένα  νέο ρεκόρ έτους στο 4,8%. Είμαστε ουσιαστικά ΕΚΤΟΣ ΑΓΟΡΩΝ. Όσοι δεν ανησυχούν, ας κάνουν ένα παγωμένο μπάνιο μπας και συνέλθουν. Μόνο το ’23 έχουμε λήξεις 9,5 δισ. Οι τράπεζες είναι φορτωμένες 30δις ΟΕΔ αγορασμένα στο ~1%

ΚΑΙ ΝΑΙ! Αθώοι όλοι για τη Ζίμενς! Αθώοι όλοι για την Νοβάρτις τα εξοπλιστικά, το Βατοπέδι, το Χρηματιστήριο κ.λπ. Τελικά η Ελλάδα  γιατί χρεοκόπησε;

ΜΕΓΑΛΟ κάζο από τη γείτονα χώρα με την επιλογή της Μελόνι. Μεγάλο ρίσκο για τους ίδιους. Αλλά και για την Ευρώπη!

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ  δεν επέλεξαν μόνο ένα τρόπο για να «μιλήσουν» σε αυτές τις εκλογές, αλλά δύο: Αφενός, ψηφίζοντας την Μελόνι και το κόμμα της – και αποδοκιμάζοντας όλους τους άλλους. Αφετέρου, απέχοντας μαζικά από τη διαδικασία, όπως μαρτυρά το υψηλό ποσοστό αποχής, το οποίο έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ, πρωτόγνωρα για την Ιταλία.

ΜΙΑ σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές, του 2018, μαρτυρά του λόγου το αληθές. Τότε, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, είχε προσέλθει στις κάλπες σχεδόν το 73%. Αυτή τη φορά, αντιθέτως, συμμετείχε στη διαδικασία μόλις το 64%, ποσοστό δηλαδή κατά 9 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερο.

ΠΑΤΡΙΔΑ το κόμμα του Μπογδάνου με την Λατινοπούλου. Για να δούμε πόσα ψάρια θα πιάσει κι αυτός.

ΑΛΛΑ ο Φαήλος του έστειλε μήνυμα: «Επειδή το ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι πιασμένο από το 2014 από τον Πανίκα Ψωμιάδη προτείνω εναλλακτικά το Κ.Κ.Ε. (Απ.), τουτέστιν Κόμμα Κοντών Ελλάδος (Αποτριχωμένο)» έγραψε.

ΑΛΛΟ πάλι και τούτο. Μια γυναίκα η οποία δεν γνώριζε ότι κυοφορούσε γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας του νοσοκομείου ΚΑΤ. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που η ίδια βρισκόταν στο πόστο της ως καθαρίστρια, όταν ξαφνικά ένιωσε έναν έντονο πόνο.

ΩΡΑΙΑ εικόνα και χθες στο Πανεπιστήμιο. Οπλα, σφαίρες, κακοποιοί, πυροβολισμοί…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει