Το Cardio Kreta φιλοδοξεί να γίνει θεσμός

351

Οι νέοι ορίζοντες στη θεραπεία της καρδιακής ανεπάρκειας, οι νεότερες εξελίξεις στις μυοκαρδιοπάθειες, τα προβλήματα καρδιάς στα παιδιά είναι μεταξύ των ενοτήτων που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο του Cardio Kreta 2022, που οργανώνει η Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Το συνέδριο πραγματοποιεί η Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Avra Imperial στο Κολυμπάρι Χανίων.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής καθηγητής Καρδιολογίας Γιώργος Κοχιαδάκης μεταξύ άλλων αναφέρει:  “Το Cardio Kreta διοργανώνεται για πρώτη φορά και πιστεύουμε οτι θα γίνει θεσμός. Είναι ένα συνέδριο με καθαρά φροντιστηριακό χαρακτήρα, επικεντρωμένο ιδιαίτερα στους νέους συναδέλφους καρδιολόγους και ειδικευόμενους Καρδιολογίας.

Η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία, εστιασμένο σε θέματα καρδιακής απεικόνισης και καρδιακής ανεπάρκειας.  Θα σας περιμένουμε στα Χανιά  για να τιμήσουμε όχι μόνο την επιστήμη μας, αλλά συνάμα τη διάθεσή μας για νέες επιτυχίες και ζωή”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει