ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ Η ΔΑΝΑΗ ΣΙΔΗΡΑ: Μικτές Γυναικών στελεχώνει η ΕΠΣΗ

201

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για το γυναικείο ποδόσφαιρο προχωράει η ΕΠΣΗ, με τον πρόεδρό της Νίκο Τζώρτζογλου  να δίνει τις κατευθύνσεις για την πραγματοποίηση ενός μεγαλόπνοου οράματος που ξεκινά από το Ηράκλειο με σκοπό  να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πρόκειται για τη δημιουργία Μικτών ομάδων Γυναικών Κ15 και Κ17 (Κορασίδες και Νεάνιδες), μία ενέργεια που απώτερο σκοπό έχει την εξομοίωση των κοριτσιών που παίζουν ποδόσφαιρο με τα αγόρια της ηλικίας τους έτσι ώστε κι εκείνα να μοριοδοτούνται για να πετύχουν τον στόχο τους στις Πανελλήνιες.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗ, Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη, έστειλε επιστολή στα σωματεία του Νομού Ηρακλείου ώστε να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια ενώ ήδη ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο για τη στελέχωση των Μικτών Γυναικών που απαρτίζεται από διπλωματούχες προπονήτριες που συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλήματος.

Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου επέλεξε ως προπονήτρια τη Δανάη Σιδηρά ενώ άμεσες συνεργάτιδές της θα είναι η Μαρία Κουνάλη και η Γεωργία Τριβυζάκη και γυμνάστρια η Γαβριέλα Συμεωνίδη (απόφοιτη ΤΕΦΑΑ).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει