Η χαρά της πρόκρισης έγινε θλίψη

ΠΕΝΘΕΙ Ο ΑΛΜΥΡΟΣ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΓΙΟΥΚΑΡΗ

175

Η χαρά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου για τον Αλμυρό έγινε θλίψη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του πατέρα του Ραφαήλ Γιουκαρή.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Γαζίου  είχε πάρει λίγες ημέρες άδεια για να επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του και να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του και όπως είναι φυσικό, είναι συντετριμμένος από την απώλεια. Αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται κοντά του ο Αλμυρός που εξέδωσε ανακοίνωση με τα θερμά του συλλυπητήρια τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του για την απώλεια αυτή. Η ανακοίνωση του Αλμυρού, αναφέρει:

«Το ΔΣ του Αλμυρού Γαζίου, όλο το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας, εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή μας Ραφαήλ Γιουκαρή και την οικογένεια του για το χαμό του πατέρα του». Με ανακοίνωση του ο Απόλλων Ευπαλίου ευχαριστεί την διοίκηση του Αλμυρού για την φιλοξενία στον μεταξύ τους αγώνα του κυπέλλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση του Αλμυρού για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία και οφείλουμε να πούμε ότι τέτοιες Διοικήσεις κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Τους ευχόμαστε από καρδιάς πολλές επιτυχίες!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει