Φιλοξενία με πολλά λάθη

1,415

Ταλαιπωρημένοι και εκνευρισμένοι, ενώ προφανώς δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, έφυγαν οι δημοσιογράφοι από την Αθήνα που είχαν προσκληθεί για να καλύψουν το Φεστιβάλ Γαστρονομίας στον δήμο Ηρακλείου. Επρόκειτο ως επί το πλείστον για γαστρονομικούς συντάκτες, οι οποίοι αποχαιρέτησαν το βράδυ της Κυριακής με παράπονα τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Γιώργο Σισαμάκη.

Διαμαρτυρήθηκαν μεταξύ άλλων γιατί, ενώ είχαν αφήσει από νωρίς τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους, το πρόγραμμα της Κυριακής, που περιελάμβανε ξενάγηση στην πόλη και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, στο μεγαλύτερο μέρος του ακυρώθηκε. Οι ίδιοι κανόνισαν μόνοι τους με τον ιδιοκτήτη να επισκεφθούν ιδιωτική φάρμα κοντά στο Ηράκλειο για να καλύψουν το κενό, αφού ούτε ξενοδοχειακό δωμάτιο είχαν ούτε τι να κάνουν.

Και το «κερασάκι στην τούρτα»

…Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν ότι το βράδυ της Κυριακής και ενώ ήταν στους δρόμους όλη μέρα, τους είπαν να πάνε από το λιμάνι όπου γίνονται οι εκδηλώσεις με τα πόδια στο ξενοδοχείο να πάρουν τις βαλίτσες τους, προκειμένου να τους μεταφέρουν με το βαν στη συνέχεια στο αεροδρόμιο.

Για να μην πούμε ότι σε κάποια τραπέζια που τους έκαναν το χύμα κρασί δεν πινόταν, όπως έλεγαν οι ίδιοι, την ώρα που ένας από τους χορηγούς ήταν το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης.

Όταν προσκαλείς δημοσιογράφους και μάλιστα γαστρονομικούς συντάκτες, τα προσέχεις αυτά και άλλα πολλά, αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και να έχει αποτέλεσμα η προσπάθειά σου. Γιατί σίγουρα πάρα πολλοί δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία του Φεστιβάλ και είναι κρίμα οι άνθρωποι που θα το γνωστοποιήσουν στο ευρύ κοινό να φεύγουν δυσαρεστημένοι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει