Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη μάγεψαν το κοινό

ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ «ΤΕΧΝΗ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ 2022»

187

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Τέχνη Καθ’ Οδόν 2022». Παρά το γεγονός ότι εξαιτίας των καιρικών συνθηκών η συναυλία του Κώστα Λειβαδά και της Ανδριάνας Μπάμπαλη μεταφέρθηκε από την πλατεία Ελευθερίας στο ανακαινισμένο Πολύκεντρο Νεολαίας, ο κόσμος που γέμισε τον χώρο τραγούδησε μαζί με τους δυο αγαπημένους καλλιτέχνες τα τραγούδια τους και όλοι μαζί δημιούργησαν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του Φεστιβάλ, τους εθελοντές καθώς και τον κόσμο για την συμμετοχή του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χάρη σε εσάς όλη η πόλη έγινε και πάλι μια παρέα που γιόρταζε τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Αυτό είναι το “Τέχνη Καθ΄ Οδόν”, μια μεγάλη γιορτή, την οποία μας είχε στερήσει η πανδημία αλλά φέτος επανήλθε και όπως έδειξε η ανταπόκρισή σας, την είχαμε ανάγκη».

οι BATALA CRETA ξεσήκωσαν το κέντρο της πόλης

Παρευρεθήκαν επίσης ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Καρανικόλας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Νάουσας Παύλος Αδαμίδης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αριστέα Πλεύρη και η γενική γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού.

Νωρίτερα οι BATALA CRETA ξεσήκωσαν το κέντρο της πόλης με τα βραζιλιάνικα κρουστά τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει