Ζερκάν τέλος, πάει για δύο εξτρέμ ο ΟΦΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Π» ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

277

Ζερκάν, τέλος από τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα βρίσκεται σε επαφές με την Μπορντό για την  λύση του δανεισμού του 24χρονου Αλγερινού μεσοεπιθετικού  επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Π» που από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου είχε  αναφέρει το ρεπορτάζ με τίτλο  «Υπό διωγμό ο Ζερκάν».

Η μεταγραφή του Ζερκάν έγινε στις αρχές του μήνα και αποτέλεσε την προτελευταία κίνηση των Γιάννη και  Γιώργου Σαμαρά πριν την αποχώρηση τους από την ομάδα. Ο Αλγερινός εξτρέμ αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Μπορντό αλλά από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε να μην τον υπολογίζει. Είχαν μάλιστα προκαλέσει αίσθηση οι δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ότι ο Ζερκάν δεν είναι παίκτης για το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ και σε μια αποστροφή του λόγου του είπε «αντίθετα ο Περέα είναι κανονικός ποδοσφαιριστής».

Το πρόβλημα με τον Αλγερινό ήταν ότι ήρθε απροπόνητος ενώ είχε να παίξει περίπου 11 μήνες σε επίσημο παιχνίδι. Από την πρώτη στιγμή ο Νιόπλιας είχε εισηγηθεί την αποχώρηση του παίκτη και όπως όλα δείχνουν ΟΦΗ και Μπορντό είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Ζερκάν φεύγει χωρίς να έχει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής με την ασπρόμαυρη  φανέλα, την οποία φόρεσε μόνο για τις καθιερωμένες δηλώσεις και την φωτογράφηση μετά την υπογραφή του. Πλέον ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει στην αντικατάσταση του με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να πάει για δυο μεταγραφές στα εξτρέμ. Μην ξεχνάμε ότι εκτός του Ζερκάν που φεύγει υπάρχει και ο τραυματίας Τσιλιανίδης που είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει αλλά και ο Καμάου που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Νιόπλια.

Ουσιαστικά για τις θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν οι Ντίκο, Μπιιφουμά. Έχουν χρησιμοποιηθεί , επίσης σε αυτές κατά καιρούς και οι Μπουζούκης, Νέιρα, Τοράλ χωρίς όμως να είναι η φυσική τους θέση. Μέχρι χθες ο ΟΦΗ αναζη

τούσε από την αγορά των ελεύθερων ένα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης. Δεν αποκλείεται αυτή η εξέλιξη με τον Ζερκάν να τον αναγκάσει και για μια ακόμα κίνηση αν και δεν είναι εύκολο αυτή την εποχή.

Μέσα ο Τοράλ, έξω ο Τοράρινσον

Με τον Γιον Τοράλ  να συμμετέχει κανονικά σε όλο το πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση.

Αντίθετα υπήρξε απρόοπτο με τον Τοράρινσον ο οποίος δέχθηκε χτύπημα στον αστράγαλο και αποχώρησε. Ο Ισλανδός θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Μπιφουμά  που βρίσκεται με την Εθνική του Κονγκόκαι ο Καμάου, λόγω ίωσης. Νέιρα, Γιαννούλης, Μαρινάκης και Μπουζούκης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ντίκο και Ντιουσέ έκαναν αποφόρτιση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει