«Μεγαλώσαμε στο Μαρτινέγκο…»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΚΡΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥ ΤΩΝ DALTONS ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

306

Οι οργανωμένοι του Εργοτέλη, Daltons, πήραν θέση με αφορμή τις τελευταίες, εξελίξεις στον σύλλογο (προς διάλυση η ΠΑΕ, οδηγείται στη Γ’ Εθνική η ομάδα).

Στην ανακοίνωση τους βγάζουν πίκρα και θυμό για τα όσα συμβαίνουν, ξεκαθαρίζουν πως θα σταθούν δίπλα στην ομάδα ενώ αφήνουν και αιχμές για τον κ. Βρέντζο ο οποίος απ΄ ότι φαίνεται θα είναι την επόμενη σεζόν στα Χανιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μεγαλώσαμε στο Μαρτινέγκο εκεί στα χώματα στα δύσκολα πέτρινα χρόνια…  Πέρασαν παράγοντες που δεν ήταν αλλά αγάπησαν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ έκαναν πολλά μας έδωσαν όνειρα και φτάσαμε να κερδίζουμε το Π.Ο.Κ.  Ονειρευτήκαμε Ευρώπη με Βερπακόφσκις , Ογκνιένοβιτς Τσεσνάουσκις και δεν βγήκαμε ελέω… Φτάσαμε να μιλάει όλη η Ελλάδα για τα Καναρίνια του Εργοτέλη… Το χάσαμε και επανήλθαμε μην ανεβαίνοντας γιατί πρόσφατα κάποιος επέλεξε τον Ιωνικό… Και τώρα επιστρέφουμε στην αφετηρία μας για μια νέα αρχή…

Εμείς θα είμαστε εκεί γιατί γουστάρουμε ΕΡΓΟΤΕΛΗ χωρίς  άλλες επιλογές… Δεν είμαστε παράγοντες ούτε ποδοσφαιριστές δεν θα συγχωρήσουμε κανένα όσα φούμαρα και να μας ξαναφέρει.. Δεν παίρνουνε μεταγραφές εμείς και ούτε ξεπουλάμε τα πιστεύω μας και την καψούρα μας… Μπορεί να μην βάζουμε λεφτά αλλά χωρίς εμάς και τον ερασιτέχνη η ομάδα δεν υπάρχει… Και τέλος όποιος επέλεξε να σταθεί απέναντι μας θα έλθει στιγμή που θα δει ότι ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ μας έμαθε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα… Τα πέτρινα δεν μας τρομάζουν όπως κάποιους που επέλεξαν να αλλάξουν χωριό… Θέλει άντερα να είσαι μόνο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ…

Υ.Γ. κ Βρέντζο μας είπες πολλά μην χαθούμε να μας λες τι καιρό κάνει στα Χανιά… Οι παίκτες ελεύθεροι οπότε κάνε δουλειά…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει