«Με τα όνειρά μας δεν θα παίξει κανείς»

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

174

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει εξηγήσεις για το ποιος ευθύνεται και ο Ηρόδοτος δεν πήρε μέρος  στο κύπελλο Ελλάδας εξέδωσε  το σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη.

Αυτό που επισημαίνεται στην ανακοίνωση είναι  ότι το μόνο που αφορά τον κόσμο της ομάδας είναι η σωστή λειτουργία του συλλόγου και το καλύτερο μέλλον και  αναφέρουν  χαρακτηριστικά  ότι «με  τις βλέψεις μας και τα όνειρα μας δεν μπορεί να παίξει κανείς».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Παρατηρούμε διάφορες καταστάσεις και συμβάντα που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και αφορούν την ομάδα μας…Προσωπικές κόντρες, ίντριγκες και καπρίτσια δεν θέλουμε να τα μάθουμε και ούτε να τα ξέρουμε! Το μόνο που μας αφορά είναι η ομάδα μας, η σωστή λειτουργία της και το όσο το δυνατόν καλύτερο μέλλον της. Με τις βλέψεις μας και τα όνειρα μας δεν θα παίξει κανείς.

ΥΣ: πάντα στηρίζουμε τις διοικήσεις μας που θέλουν το καλό της ομάδας μας αυτό θα ξανά κάνουμε και φέτος ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΥΣ2 περιμένουμε να μας πείτε γιατί δεν πήραμε μέρος στο κύπελλο Ελλάδος και ποιος ήταν ο υπεύθυνος για να δηλώσει την ομάδα μας».

Επέστρεψε στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο θα συνεχίσει από σήμερα την προετοιμασία του ο Ηρόδοτος, επιστρέφοντας από την Αθήνα αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό του προγραμματισμό. Ο βασικός λόγος που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν αυτή την απόφαση, ήταν η αδυναμία ανεύρεσης αντιπάλων για φιλικά ματς στο λεκανοπέδιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει