Ελεύθεροι με όρους για το επεισόδιο με τις μαγκούρες στο Αρκαλοχώρι

228

Μετά την επεισοδιακή συνάντηση τους σε δρόμο έξω από χωριό του Αρκαλοχωρίου, στη διάρκεια της οποίας «μίλησαν» οι κατσούνες και τα μπουλόνια, χθες συναντήθηκαν ξανά-από απόσταση-  στο διάδρομο των δικαστηρίων καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Το κλίμα ανάμεσα στους δύο αντίδικους, 47 και 48 ετών αντίστοιχα, παραμένει βαρύ, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν τουλάχιστον από τη μία μεριά ώστε να υπάρξει εκτόνωση της έντασης.

Οι μεταξύ τους σχέσεις, όπως περιγράφουν αστυνομικές πηγές, δεν ήταν και οι καλύτερες, ωστόσο αυτή η συνάντησή τους  έμελλε να είναι «εκρηκτική»  αφού θεωρήθηκε ότι η «θορυβώδης» οδηγική συμπεριφορά του ενός ήταν εσκεμμένη για να προκαλέσει τον άλλον. Αν και το σπινιάρισμα αποδίδεται σε απότομο φρενάρισμα για την αποφυγή σκύλου που πετάχτηκε στο δρόμο, τελικά η «σύρραξη» δεν αποφεύχθηκε.

Κουβέντα στην κουβέντα, πιάστηκαν στα χέρια και σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, ο 48χρονος  φέρεται να επιτέθηκε στον 47χρονο   με μεταλλικό αντικείμενο, πιθανότατα μπουλόνι, ενώ ο τελευταίος με τον γιο του φέρονται να χτύπησαν τον πρώτο με κατσούνες στο κεφάλι και στο χέρι. Μάλιστα ο τελευταίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ράμματα.

Χθες και ενόψει των απολογιών τους στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου στα δικαστήρια βρέθηκαν αρκετοί συγγενείς και φίλοι των δύο κατηγορουμένων.

Τελικά, και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σε αυτόν που δέχθηκε τις κατσουνιές και ήταν πιο βαριά χτυπημένος, επιβλήθηκε μόνο ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στον έτερο κατηγορούμενο επιβλήθηκαν επιπλέον οι όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της μη συναναστροφής με τον αντίδικο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει