Δεν θα είναι υποψήφιος

329

Κι όμως κάποιοι εξαπέλυαν οργανωμένες επιθέσεις εναντίον του Γιώργου Καπουτζίδη, μόνο με μια φήμη ότι θα είναι υποψήφιος της ΝΔ.

Η είδηση αρχικά δημοσιεύθηκε σε φιλο-ΣΥΡΙΖΑ σάιτ, το οποίο συνέδεε τη δήθεν υποψηφιότητα του Γιώργου Καπουτζίδη με τη ΝΔ με το γεγονός ότι ήταν παρουσιαστής στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια Microsoft, στην οποία μίλησε και ο πρωθυπουργός, ενώ παρέστη και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τα εν λόγω σενάρια διακινήθηκαν σε αρκετά μέσα ενημέρωσης, υιοθετήθηκαν ως γεγονός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο κ. Καπουτζίδης δέχθηκε πλήθος επικρίσεων και χυδαίων επιθέσεων από τα… αριστερά. Ο ίδιος αναγκάστηκε λίγο αργότερα να διαψεύσει τα σενάρια, κάνοντας την εξής ανάρτηση:

«Έχω δηλώσει δεκάδες φορές πως δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Επειδή είχα πρόβα, τώρα κατάλαβα τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα σόσιαλ μίντια, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να βρίσεις» έγραψε ο καλλιτέχνης.

Με το χιούμορ που τον διακρίνει, δήλωσε ότι ανήκει στις… γάτες του και πουθενά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει