Κάνει… χώρο ο Σεβαστάκης στον Σάμι

Ο ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ

359

Η επόμενη μέρα του Εργοτέλη -όπου κι αν είναι αυτή- δε θα περιλαμβάνει τον Μανώλη Σεβαστάκη! Ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας που καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για προσφέρει μία σανίδα σωτηρίας στους «κιτρινόμαυρους», γνωστοποίησε χθες την αποχώρησή του από την… σκηνή των εξελίξεων, έχοντας την κρυφή ελπίδα ότι αυτή του η κίνηση, θα ανοίξει (άμεσα) τον δρόμο για να δοθεί μία λύση στο αδιέξοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο κ. Σεβαστάκης (φωτό) αφού επισημοποίησε την αρνητική έκβαση των επαφών με τους Ιταλούς επενδυτές (κάνοντας μάλιστα γνωστό και το όνομα του επικεφαλής τους, Μάριο Πελερόνε), τόνισε ότι παραδίδει τη σκυτάλη στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Μάγκετ Σάμι, ο οποίος κρατάει πλέον το κλειδί των εξελίξεων και φαίνεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους παράγοντες του Ερασιτέχνη Εργοτέλη.

«Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει και θα συνεχιστούν σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο», είναι η φράση στην ανάρτηση του κ. Σεβαστάκη που αφήνει ανοιχτό το παράθυρο της ελπίδας για το ηρακλειώτικο συγκρότημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σεβαστάκη, με την οποία μάλιστα ζητάει συγγνώμη από όσους απογοήτευσε:

«Φίλες και φίλοι του Εργοτέλη. Σε συνέχεια όσων σας είχα αναφέρει τις προηγούμενες μέρες και αναγνωρίζοντας την αγωνία σας, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ενημερώσω σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της αγαπημένης μας ομάδας. Δυστυχώς οι υποψήφιοι επενδυτές παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν καταφέραν τελικά μέσα στο χρονικό περιθώριο που τους είχαμε θέσει να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια. (σ.σ. επισυνάπτεται το σχετικό μήνυμα από τον κ. Πελερόνε).

Μετά λοιπόν και αυτή την εξέλιξη και την πίεση του χρόνου, υπήρξε έκτακτη συνάντηση με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την ύστατη προσπάθεια.  Οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει και θα συνεχιστούν σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο. H πίεση και το άγχος μας μεγάλο και η αγάπη μας για τον Εργοτέλη τεράστια. Τόσο τεράστια, που εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα, σε πόσο μεγάλο αρνητικό βαθμό έχει επηρεαστεί η προσωπική μου ζωή. Οι προσπάθειές μου να βοηθήσω είναι πλέον αμέτρητες και δυστυχώς πάντα άκαρπες. Νιώθω κουρασμένος, εξαντλημένος και απογοητευμένος.

Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργή μου δράση στον Εργοτέλη. Αυτό που μου μένει να κάνω, είναι να ζητήσω συγνώμη από όσους στεναχώρησα και απογοήτευσα, δεν ήξερα… πίστευα και έλπιζα κι εγώ. Αλλά και να ευχαριστήσω όλους όσοι πίστεψαν στην προσπάθειά μου, που ήταν δίπλα μου μέχρι το τέλος, που με εμπιστεύτηκαν και δε μου γύρισαν την πλάτη. Μακάρι να είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα. Μακάρι να μπορούσα να ανακοινώσω ότι έκλεισε κάποια συμφωνία και ότι συνεχίζουμε δυναμικά… Κρίμα!

Παραδίνω λοιπόν τη σκυτάλη στον κ. Μάγκετ Σάμι, ίσως να είναι καλύτερα έτσι! Ευχαριστώ!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει