Την έδειρε και την απείλησε

237

Έναν ξυλοδαρμό και μια απειλή “μετράει” ήδη μια Ηρακλειώτισσα από τις αρχές Αυγούστου, εκ μέρους του πρώην συντρόφου της από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Οι πρώην σύντροφοι βρέθηκαν, χθες , στα Δικαστήρια, με τον άνδρα να δικάζεται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για ενδοοικογενειακή απειλή κι εξύβριση.

Καθώς φαίνεται όμως, η απειλή και η εξύβριση δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο από την πλευρά του άνδρα, ο οποίος στις 3 Αυγούστου είχε μεταβεί στο χώρο εργασίας της πρώην συντρόφου του ξυλοκοπώντας την βάναυσα, στο πρόσωπο και το σώμα. Μάλιστα για την επίθεση στις αρχές του μήνα, για την οποία υπάρχει και ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποιεί τα τραύματα, είχε σχηματιστεί δικογραφία, ωστόσο ο άνδρας διέφυγε της σύλληψης στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο να μην πλησιάζει την πρώην σύντροφό του, ούτε να έχει καμία επαφή μαζί της, με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε από κοντά ούτε από απόσταση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει