Οι δημοσιογράφοι σε… θέσεις

156

Απίστευτα πράγματα σε αυτή τη χώρα! Λίστα με δημοσιογράφους που διορίστηκαν σε κρατικές θέσεις, με τα ανάλογα σχόλια περί εκμαυλισμού, δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook ο Κώστας Παπαϊωάννου, που ο ίδιος ήταν…πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Τσίπρα και πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

Η λίστα.. προγραφών συνοδεύεται με ειρωνικά σχόλια για “τις μελισσούλες στο Μαξίμου” και επίθεση στους μη αρεστούς στον Κώστα Παπαϊωάννου δημοσιογράφους, ότι έτσι “εξαγοράστηκε η ειδησεογραφική τους υποταγή και σιγή”. Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν, ενώ άλλοι- όπως η Ελενα Ακρίτα- έσπευσαν να την αναδημοσιεύσουν, με κομψές αναφορές για το “σκατό στην κάλτσα των δημοσιογράφων που πηδάνε στη θάλασσα για να σωθούν”…

Στην ανάρτησή του ο Κώστας Παπαϊωάννου γράφει αναλυτικά τα ονόματα των δημοσιογράφων που έχουν διοριστεί στον κρατικό τομέα:

«Μελισσούλες στο Μαξίμου: Πελώνη, Πιπίνης, Τσιόδρας, Βλαστάρης, Μητρόπουλος, Χούκλη, Παναγιωταρέα, Παπαστάθης, Ευθυμίου, Ζαμπούκας, Μαριόλης, Ταχιάου, Κανέλλης, Παπαναγιώτου, Ψαριανός και άλλοι δημοσιογράφοι και “δημοσιογράφοι”, ων ουκ έστι αριθμός, στον κορμό του επιτελικού κράτους. Οι περισσότεροι εντοιχισμένοι σε καινοφανείς, νεόδμητες ειδικές θέσεις στο γραφείο του πρωθυπουργού. Μια κυψέλη όπου ζουζουνίζουν δημιουργικές μελισσούλες.

Ακολουθούν γραφεία υπουργών, διοίκηση ΕΡΤ, ΑΠΕ. Και όσοι έχουν εκμαυλιστεί από τη λίστα Πέτσα…».

παπαϊωαννου αναρτηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει