ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Έπαιξαν μπιτς βόλεϊ για καλό σκοπό

154

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Ιεράπετρα οι δράσεις αθλητικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου που συνδιοργάνωσε το Πολυδύναμο Κέντρο Αγίου Νικολάου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, με τον Δήμο Ιεράπετρας και τη ΓΕΙ.

Το αθλητικό σκέλος των εκδηλώσεων περιλάμβανε τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην παραλία του 3ου Γυμνασίου, στο οποίο πήραν μέρος συνολικά 17 ομάδες. Νικητές στην κατηγορία 14-21 ετών αναδείχθηκαν οι Punishers (Δημόκριτος Μπαριτάκης, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης) και στην κατηγορία 22+ οι Παλαίμαχοι ΓΕΙ (Πέτρος Πεδιαδίτης, Μάνος Ξυδιανός).

«Όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν ξεχώρισαν για το ήθος τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σεβόμενοι και κατανοώντας πλήρως τον σκοπό της διοργάνωσης. Σ’ αυτό το κλίμα συνέβαλλαν οι εθελοντές της δράσης, Αντώνης Χριστοδουλίδης, Γιάννης Αθανασάκης, Μανώλης Τερζάκης και Αντώνης Βαλαχής που ανέλαβαν το ρόλο της διαιτησίας καθώς και τα μέλη όλων των ομάδων που βοήθησαν στη γραμματεία», αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

Μετά το πέρας των απονομών, τη σκυτάλη πήρε ο Κωνσταντίνος Μπακάκος, ο οποίος άνοιξε τη συναυλία που ακολούθησε με τους  Anser και Dj Twelve.

«Οι δράσεις δε θα μπορούσαν να έχουν πραγματοποιηθεί χωρίς τη δημιουργία του γηπέδου από τον Δήμο Ιεράπετρας, με τη βοήθεια του αντιδημάρχου κ. Ασπραδάκη και τη σημαντική βοήθεια του προπονητή της ΓΕΙ κ. Βαλαχή για το κομμάτι της διοργάνωσης», καταλήγει η ανακοίνωση των υπεύθυνων των εκδηλώσεων που ευχαριστούν τους χορηγούς καθώς και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας που φρόντισαν για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει