«Ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί»

ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΙΡΙΝΑ ΤΟΠΑΛ ΚΑΙ ΒΑΛΕΡΙΑ ΠΟΣΤΟΛ

176

Ψηλά τον πήχη, βάζουν και φέτος, τα κορίτσια του ΟΦΗ, στοχεύοντας –όπως και πέρσι-να πρωταγωνιστήσουν στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Στην  πρώτη συγκέντρωση, που έγινε στο LIDO SOCCER, το κλίμα ήταν αισιόδοξο και μετά την περσινή καλύτερη σεζόν την ιστορίας τους, στην Α’ Εθνική,  όπου η ομάδα διεκδίκησε μέχρι τέλους την είσοδο στο Φάιναλ-Φορ και φέτος, βάζει και  πάλι  στόχο να πρωταγωνιστήσει και να πάει, όσο ψηλά γίνεται.

Η ομάδα, κράτησε τον περσινό κορμό της, ενώ προχώρησε σε 4 προσθήκες, σε θέσεις που είχε ανάγκη.

Συγκεκριμένα, απέκτησε την διεθνή Μολδαβή εξτρέμ, Ιρίνα Τοπάλ, την Ουκρανή επιτελικό μέσο Βαλέρια Πόστολ, την Κύπρια  Θεανώ Καραλουκά, που αγωνιζόταν στην Αυστραλία και τη νεαρή τερματοφύλακα Γαλήνη Ζαχαρίου, από τη Θεσσαλονίκη.

Η Νάσια Πέιου από τον περσινό κορμό δήλωσε: «να περιμένετε ωραία πράγματα. Έχουμε ενισχυθεί και θα πηγαίνουμε για τη νίκη σε κάθε ματς».

Η Γεωργία Τριβυζάκη επίσης από τις παίκτριες που παρέμειναν στην ομάδα τόνισε «Με δουλειά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Ζητάμε την στήριξη την οποία είχαμε και πέρυσι».

Η Γαλήνη Ζαχαρίου που ήρθε με μεταγραφή ανέφερε: «Είμαι τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που κυνηγάει την εξέλιξη και θα με βοηθήσει αλλά θέλω και εγώ να βοηθήσω για να έχουμε μια καλή πορεία»

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ
Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ

Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Σταμάτης Μαματζάκης, ο οποίος στις δηλώσεις του τόνισε ότι «θέλουμε να έχουμε υγεία και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα πιο πάνω όσο μπορούμε καλύτερα γιατί ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να πρωταγωνιστεί. Ενισχυθήκαμε και πιστεύουμε ότι οι μεταγραφές θα μας βοηθήσουν».

Τη στήριξη της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στην προσπάθεια της Γυναικείας ομάδας, επεσήμανε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Καζανάκης λέγοντας «είμαστε κοντά σε όλα τα τμήματα, έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε να πάει η ομάδα καλά».

Το “παρών” στην πρώτη, εκτός του κ. Καζανάκη έδωσε σύσσωμη σχεδόν η διοίκηση (Αλετράς, Αποστολάκης, Ζερβάκης, Παντελίδης, Ασαργιωτάκη), τα μέλη της επιτροπής του τμήματος (Μανουσάκης-Οικονομάκης) και η ”ψυχή” της ομάδας Νίκος Σαατσάκης (Λαχανάς), αλλά και άλλοι φίλοι της ομάδας που είναι κοντά στην προσπάθεια των κοριτσιών του ΟΦΗ.

Το μέλος της επιτροπής της Γυναικείας ομάδας Δημήτρης Μανουσάκης είπε ότι «σύμφωνα  με την περσινή καλή πορεία μας δεν έχουμε περιθώρια για κάτι λιγότερο.

Στόχος είναι όσο καλύτερα και έχουμε οργανωθεί τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά. Κάναμε προσθήκες και ανανεώσεις και θα πάμε καλά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει