ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

198

Α1Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως τις επόμενες ημέρες θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν. Μάλιστα στην ανακοίνωση, καλεί τον κόσμο να αποκτήσει τις κάρτες, ενώ παράλληλα ευχαριστεί για τη στήριξη του κόσμου σε κάθε προσπάθεια της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι για την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας της αγαπημένης μας ομάδας. Της ομάδας της καρδιάς μας, το καμάρι του χωριού μας, τον δικό μας ΠΑΟΚ! Κάθε σας παρουσία είναι η δύναμη μας, κάθε σας χειροκρότημα θα είναι η ανταμοιβή μας και κάθε σας ιαχή το παρόν και το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου!

54 χρόνια δεν έπαψε ούτε στιγμή να μας κάνει υπερήφανους εντός και εκτός του νησιού μας! Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας, και ας φωνάξουμε όλοι μαζί Κρουσώνας!

Σας ευχαριστούμε που πάντα είστε εκεί, σας ευχαριστούμε που με το υστέρημα σας καταφέρνουμε να διατηρούμε ένα κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού για τον τόπο και την κοινωνία μας ανοιχτό και προσβάσιμο στον καθένα και στην καθεμία ξεχωριστά!»

*Φιλικό με το Λίντο θα δώσει ο Ανθεστίων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του σήμερα το απόγευμα.

Το φιλικό κλείστηκε για να καλυφθεί  το κενό που δημιουργήθηκε με την μη διεξαγωγή φιλικού με την ΑΕ Κατσαμπά το περασμένο Σάββατο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί  στο Lido Soccer στις 7μ.μ.

 

Α2Στην ανανέωση της συνεργασίας με  δυο ακόμα παίκτες προχώρησε η Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα της ομάδας θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Καμπάνης και Καρακωνσταντάκης, οι οποίοι μετά από συνάντηση που υπήρξε με τους ανθρώπους της ομάδας, συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Αγία Βαρβάρα σήμερα θα δώσει το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας της με αντίπαλο τη Παλιανή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει