Ηρεμία πριν την…καταιγίδα των εξελίξεων

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ

189

Η ηρεμία που επικρατεί αυτές τις μέρες στον Εργοτέλη  είναι η ηρεμία πριν από την… καταιγίδα των εξελίξεων που αναμένονται σε ιδιοκτησιακό-διοικητικό επίπεδο τις επόμενες μέρες.

Το ενδιαφέρον των Ιταλών επιχειρηματιών εξακολουθεί να ισχύει και το θέμα της αλλαγής της μετοχικής σύνθεσης από τον Μάγκετ Σάμι στους υποψήφιους επενδυτές έχει πάρει τον δρόμο του, με τα τελευταίο εμπόδιο να είναι η ελληνική γραφειοκρατία.

Στον Εργοτέλη κινούνται προσεκτικά όλο αυτό το διάστημα αποφεύγοντας τη δημοσιότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου.

Η μοναδική αναφορά είχε γίνει μέσα στον 15αύγουστο  από τον Μανόλη Σεβαστάκη, ο οποίος είχε δημοσιοποιήσει τις επαφές με τους Ιταλούς και είχε εκφράσει την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά.  Όλες αυτές τις μέρες που έχουν μεσολαβήσει, δεν έχει αλλάξει κάτι,  οι δυο πλευρές είναι σε καθημερινή επαφή και δρομολογούν τις εξελίξεις, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπορεί να σημειωθούν και ως το τέλος αυτής της εβδομάδας με το κλίμα να παραμένει αισιόδοξο ως προς την έκβαση όλης αυτής της προσπάθειας.

Την ίδια στιγμή, όπως έχουμε ξαναγράψει οι άνθρωποι του Εργοτέλη δουλεύουν το αγωνιστικό πλάνο για να είναι όλα έτοιμα μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους Ιταλούς. Ο Μανόλης Σεβαστάκης και οι συνεργάτες του στο αγωνιστικό τμήμα, Μανόλης Σουτζής και Σταύρος Λαμπράκης έχουν ήδη εκπονήσει το σχέδιο τόσο για τις μεταγραφές όσο και για την προετοιμασία. Για τον Μανόλη Σουτζή  μάλιστα ακούγεται ότι είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Νίκου Μπαδήμα στον πάγκο του Εργοτέλη.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να κινηθούν μεταγραφικά σε παίκτες νεαρής ηλικίας και ήδη έχουν γίνει αρκετές επαφές ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη μόλις ολοκληρωθεί το deal. Το ρόστερ του Εργοτέλη αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν άδειο αλλά ο σχεδιασμός έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σε αυτό το επίπεδο. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανησυχούν για τον χρόνο που έχει κυλήσει ήδη αφού με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην κατηγορία το πρωτάθλημα δύσκολα θα ξεκινήσει πριν τα τέλη του Οκτώβρη, οπότε υπάρχουν τα περιθώρια και για τις μεταγραφές και για την προετοιμασία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει