Διεθνές πρωτάθλημα γκολφ εφήβων στη Χερσόνησο

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

165

Το «6o Ελληνικό Διεθνές Πρωτάθλημα Γκολφ Εφήβων» συνδιοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Δήμο Χερσονήσου 2022» μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο νησί μας από σήμερα έως και 26 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις «Κρητικά Γκολφ», περιοχή Ρούσσος Λάκκος του Δήμου Χερσονήσου, όπου θα αγωνιστούν σαράντα (40) έφηβοι αθλητές και αθλήτριες από διάφορες χώρες.

«Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στηρίζει και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια δημιουργίας αθλητικών θεσμών στον Δήμο Χερσονήσου και αξιοποιεί την ευκαιρία για να διαδώσει το άθλημα του γκολφ στο ευρύ κοινό.

Ο Δήμος Χερσονήσου διαθέτει ήδη ποιοτικές τουριστικές υποδομές, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να αναδειχθεί σε πόλο έλξης των φίλων του γκολφ από όλο τον κόσμο. Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντική τη συνεργασία μας με την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ και συντασσόμαστε με το όραμά της, να πάει “ένα βήμα παραπέρα” το γκολφ στην Ελλάδα, αλλά κυρίως να βοηθήσουμε από κοινού τη νέα γενιά αθλητών/αθλητριών που είναι το μέλλον», δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει